Se geneerinen blogipostaus

Pumpui

Kirosin tänään miehelle, että luonnostelemani blogipostaus oli huonosti muotoiltu ja laiskasti ajateltu. 

"Miksi yrität aina tehdä jotain helvetin pitkiä paasauspostauksia? Mikset tekisi vain sellaista geneeristä bloggaajapostausta?"

"Ai minkälaista?"

"No sellaista missä ei sanota mitään ja joita kaikki haluaa ilmeisesti lukea. Laitat kuvan itsestäsi, sitten jotain 'Menin töihin, ihanaa kun on lunta, ihanaa päivää, ihqut'."

"Selvä."

- - - 

Kävin tänään töissä. Vaikka olinkin päättänyt mennä koko talven pyörällä, valitsin bussin. Sainpahan hyvän syyn laittaa mainion talvitakkini ja kuunnella pari podcastia. On ihan mieletöntä että on talvi, haluan mennä hiihtämään! Ihanaa päivää, murut! 

 

Ps. Lue myös: Lifestyle-blogitekstikone

(Pps. Minulla on ehkä sata pitkää paasauspostausta luonnoksissa, aiheena mm. tissiliivit, käärmeöljykauppiaat ja työnteko. Palataan niihin kunhan tämä järjetön kiire ja härdelli hellittää ja ehdin ajatella säällisesti taas!) 

Kommentit

Sup (Ei varmistettu)

Minä hiihän huomenna töihin! Aamun ja lounasajan fillaroinnit meni vielä kivasti mut iltapäivällä palo käpy. 1/3 osa matkasta jouduin taluttamaan koska aura oli käynyt viimeksi toissapäivänä reitillä ja viimesen kilsan poljin sitten ajoradalla kun kaikki autotieltä auratut ryönät olivat pyörätiellä 20sentin loskakerroksena.

Lotta Katariina
Pumpui

Haha, mäkin mietin tänään hetken että hiihtäen olisi päässyt paremmin perille :D

 

Vieno (Ei varmistettu)

Hei, kiinnostaa mitä podcasteja kuuntelet?

Lotta Katariina
Pumpui

Suosikkipodcastini on The Tim Ferriss Show, lisäksi kuuntelen valikoimaa treeniaiheisia (Lepopäivä, Barbell Shrugged...) . Eilen kuuntelin mennessä jakson The Miesha Tate Showta, kotimatkalla Ted-talkeja.

Tässä postauksessa vinkattiin muuten älyttömän hyviin podcasteihin: http://www.lily.fi/blogit/pumpui/kuunneltavaa-haussa-ilmianna-suosikkipodcastisi

Vieno (Ei varmistettu)

Ooh, kiitos! Kävin lukaisemassa vinkit, paljon tuli uusia vastaan.

Omat suosikkini on To The Best of Our Knowledge ja Invisibilia. Ja jos sulla on vielä Serial kuuntelematta, niin se kannattaa ehdottomasti pistää kuuntelulistalle (ainakin eka kausi).

Arro (Ei varmistettu)

Ihanaa päivä sullekki! Sun blogi on niiin kiva kun osaat kirjoittaa sekä näitä tämmösiä ehkä turhia mutta kuitenkin hyvää mieltä jakavia postauksia (eli ei siis oo turhia!!) että sitte lisäks niitä pitkiä paasauksia erilaisista ja mielenkiintosista aiheista. Hyvä sinä ja kiitos blogista! :)

Lotta Katariina
Pumpui

Ihanaa päivää! Kiitos! :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.