Soitellen sotaan (soutuihin)

Pumpui

Siinä minä huomenna olen. Soutelemassa 60 kilometriä pitkin Sulkavan lähivesiä. Mihin hemmettiin sitä on taas itsensä laittanut?

Olen melkoisen kova sanomaan "joo" erilaisille asioille, etenkin jos ne sisältävät raskasta fyysistä puuhaa. Siinä missä sanon "joo" hetkeäkään epäröimättä, olen melkoisen huono miettimään myöntymisen seurauksia tai valmistautumaan asianmukaisesti.

Huomenna sitten istutaan kirkkoveneessä maailman suurimmassa soututapahtumassa. En ole koskaan istunut kirkkoveneessä. Saati soutanut yli viiden kilometrin matkoja. Valmistautuminen varustepuolellakin on jäänyt viime tinkaan. Tai jäänyt ja jäänyt, ei sitä ole ollut laisinkaan. Olen ajatellut asiaa vähän, ja kasannut joitakin tavaroita esille. Minulla on pyöräilyhousut, juomarakko ja yksi salihanska. Toinen on kadonnut muuton tuoksinassa jonnekin. Pitää vain toivoa, että kädet ovat painonnostohommista niin parkkiintuneet, että eivät mene kauheasti rakoille. Eihän siinä mene kuin joku viitisen tuntia. Ja kun vetoja on noin 30 minuutissa, niin eihän siitä tule kuin... sellaiset 9 000 vetoa.  

Yritän päivitellä kuulumisia kisasta parhaani mukaan. Jos mitään ei kuulu, niin joko minut on heitetty veneestä kesken matkan koska olen pohjattoman kehno soutaja tai sitten käsissä on niin pahat rakot, että en ole kyennyt päivittämään kuulumisia Instagramiin tai Facebookiin .

Wish me luck!

 

Kommentit

Nina Enroth

Onneksi sä et ole ennenkään perustanut kämmennahoista. Tsemii! 

Lotta Katariina
Pumpui

Totta :D kiitos! 

Uusi Alku

60km kuulostaa melkoiselta matkalta! Tsemppiä! Mä sain käsinahat kipeäksi jo Stadin souduissa (tuskin kovin montaa kilometriä), mutta toisaalta saatoin olla huumorikisassa ainoa joka otti soutamisen edes vähän tosissaan :)

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos! Vähän kyllä jännittää, kun kaikki oma soutaminen on ollut sprinttejä soutulaitteella viime aikoina :D Mä en ymmärrä huumorikisoja, tietenkin pitää mennä tosissaan! 

Tsemppiä! Itse kävin muutama kuukausi sitten ekaa kertaa elämässäni kirkkovenesoutamassa ja olin 40minuutin jälkeen jo aivan valmis rantaan. Kilometrejä taisi tulla muutama. Mutta mä uskon, että sulla on lajissa parempi menestys :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.