Syksy, bring it on!

Pumpui

Onko väärin odottaa syksyn pimeyttä ja sateita?

Olen oudon innoissani syksyn tulosta. Älkää ymmärtäkö väärin, minusta tämä poikkeuksellisen pitkään jatkunut kesä on ihana, mutta samalla kuitenkin odotan jo seuraavaa vuodenaikaa. Lähestulkoon kaipaan sysipimeitä iltoja ja kehnoja kelejä, jolloin jäädä himaan himmailemaan kirjan ja kahvipannun kanssa. Tai kehnoja kelejä, jolloin voi lähteä ulos kikkailemaan olosuhteista huolimatta.

On varmaan jokin ennenaikaisen keski-ikäistymisen merkki, että olen oudon innoissani erilaisista säänkestävistä, turvallisuutta parantavista ja funktionaalisista asioista. Viime viikonloppuna tein vihdoin fillarista syyskelpoisen asentamalla sortimentin valoja ja heijastimia sekä putsaamalla takapakan ja kiristämällä jarruja. Laitoin heijastinteippiä ensin pyörän runkoon. Sitten tarakkaan. Sitten kypärään. Eipä olisi kymmenen vuoden takainen minä varmasti uskonut  minun olevan tätä nykyä heijastinmaaninen safety first -täti!

Samanlaisella innolla suhtaudun myös sadekamoihin. Saan outoa nautintoa siitä, että olen ulkona surkeassa kelissä ja mukavissa tamineissa. Tänä syksynä ja talvena on tarkoitus fillaroida töihin ja treeneihin tuli taivaalta mitä vain, ja tässä projektissa kunnon kamat auttavat melkoisesti. Oheista Haglöfsiltä saamaani, aktiiviliikkumiseen tarkoitettua Gram Comp -kuoritakkia olen ehtinyt jo koeajaa muutamassa kaatosateessa, ja voin todeta että kunnon kuori paransi sekä ajomukavuutta että tuntemaani moraalista ylemmyyttä eksponentiaalisesti. Antaa tulla, syksy, täällä ollaan valmiita!

 

Kommentit

Marikki Patrikka (Ei varmistettu)

Lotta! Voitko tehdä asap jonkun artikkelin pyörän ja pyöräilijän valoista. Oon jo pari kertaa ajanut pimeällä kotiin, ja harmitellut että ei oo valoja enkä jaksa tutkia mikä on paras vaihtoehto pyörän valaistukseen (ja huonoa en tahdo ostaa). Tällä hetkellä ehkä kiinnostais kypärään kiinnitettävät valot. Mihin valoihin sä päädyit?

Lotta Katariina
Pumpui

Tietenkin voin! Pistän tulille! :)

Eevis2 (Ei varmistettu)

Koska olet mainostanut olevasi supernörtti, niin oletan sun excelöivän treenit? Ootko joskus tehnyt aiheesta postausta, omasta treenikirjanpidosta ja sen perusteista? Vai tuleeko kahden ihmisen kuukausivuokran hintaisten härpättimien mukana ohjelmat, jotka laskee virtsaamistarpeenkin puolestasi?
Koska oot yks mun suosikki treeneistään kirjoittelijoista, haluaisin tietenkin sulta nyt itselleni ajankohtaisesta aiheesta postausta tai linkkivihjettä menneeseen. Hehe. Kiitti.
Sanoinko jo, että olen suuri fani :3

Lotta Katariina
Pumpui

Olen varmaan joskus ammoin jotain kirjoitellut. Voisin tehdä kyllä postauksen treenikirjanpitomenetelmistäni! 

Ihan mahtavaa kun ei tarvitse itse keksiä postausaiheita, taidan jatkossa kirjoittaa ihan kaikesta mitä ehdotetaan ja pyydetään. :D

Ja kiitos, mulla on ihan aito fani, kreisiä! :D

mirena (Ei varmistettu)

Hei kivaa kun kirjoitat pyöräilystä, toivon kaikkia mahdollisia pro tipsejä työmatkapyöräilyyn! Olen vakaasti päättänyt alkaa pyöräillä 16 kilometrin työmatkani, ja suoraan sanottuna mulla ei oo hajuakaan mihin oon ryhtymässä. Miten pyörä varustellaan talveksi (nastarenkaat, saako niitä edes tuohon mummopyörään..?), mitä puetaan päälle pakkasella (millaiset hanskat, millaista kerrastoa, mitkä kengät sateella??), ja kaikki se mitä en ole tullut edes ajatelleeksi. Apua tarvitaan! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.