Tahtoo: Dieselin pieruverkkarifarkut

Pumpui

Miksei aina voisi olla collegehousut jalassa? Tätä pohdin jälleen tänä aamuna, kun vaihdoin supermukavat lököhousuni pillifarkkuihin ennen töihin lähtöä. Samaa mietin uudelleen, kun tein matkaa kotiin treenien jälkeen.

Vaan nyt. Diesel on ratkaissut meidän mukavuudenhaluisten farkkutyttöjen ongelman: farkkujen ja collegehousujen yhdistelmän!

Jogg Jeansit lupaavat ylivertaista mukavuutta mutta ihanaa päälläpitokokemusta. Miettikää nyt kuinka mukava näissä olisi viettää koko päivä konttorilla tai vaikka lentokoneessa röhnöttäen! Vähän kuin olisi salaa pieruverkkarit päällä kellon ympäri.

Tahtoo, tahtoo niin kovasti! Hinta vain huimaa: 240 euroa! Ehkä jos alennusmyynneistä nuo ihanuudet joskus löytäisi... Noita tehdään toki myös miehille, siitä ideaa pieruverkkareihinsa kiinni kasvaneille kumppaneille! :D

(Kuvat kaappasin Dieselin kotisivuilta)

 

Kommentit

tiiti
ite puin

mutta voiko noissa kyykätä?

Lotta Katariina
Pumpui

Lupaan kokeilla ja videoida, jos joku kustantaa mulle noi byysat :D

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Mä luulin eka että noi on jotkut urheiluun tarkotetut housut :D

Nojoo, hieman on kyllä hintaa liikaa että moisia ostaisin :) ihan mielenkiintoinen toisaalta, mutta löytyy sitä muitakin mukavia housuja niiden verkkarien ja pillien väliltä niin ei tarvinne murehtia noiden perään ;)

Lotta Katariina
Pumpui

Inka: kunpa olisivatkin, ei tartteis kuin yhdet byysat :D

smuikku: onneksi on joustavat materiaalit niin pillihousuissakin voi vähän jalkaa nostella :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.