Talvi tulee, mitä sitten?

Pumpui

Tuntuu, että vähintään joka toisessa blogissa ja somepäivityksessä on viime päivinä mäylitty pimeyttä ja talven tuloa. Joten ajattelin kantaa oman korteni kekoon:

Talvi tulee, mitä sitten? Tuliko jollekulle yllätyksenä, että tämänkin kesän jälkeen keli viileni ja päivät lyhenivät? Auttaako ketään, että valittelemme kuorossa ulkolämpötilaa? 

Itse yritän suhtautua tähän alkavaan vuodenaikaan stoalaisesti: kaivaa esiin vähän vahvemmat vitskut, keitellä vähän tsydimmät sumpit ja jatkaa samojen juttujen tekemistä kuin ennenkin. Onhan se perseestä, että esi-isät ovat valinneet asua täällä Mordorissa, mutta eipä se siitä valittelemalla kummemmaksi muutu. Vaikka en ole minkään sortin optimisti, näen mahdollisuuksia sekä lumitalvessa että sen lumettomassa versiossa: jos on paljon lunta, pääsee hiihtämään paljon. Jos ei ole lunta, on iisimpi pyöräillä vuoden läpi. 

Lumitilanteen kehittymistä odotellessa taidan laittaa lisää sumppia tulemaan seuraavan, Dilbert-sarjakuvan kaikkien aikojen parhaan ajatuksen innoittamana:

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.