Tampereella tavataan eli viikonlopun kovin menovinkki

Pumpui

Viikonlopun relevantein menovinkki on tässä: Winter War 2015, crossfitin epäviralliset SM-kisat, tänä viikonloppuna Tampereella.

Itse vietän tämän illan ja koko huomisen päivän tuomarointihommissa. Jos en ole areenalla no-reppaamassa ja laskemassa toistoja, tulkaa toki nykäisemään hihasta! Olisi kiva tietää millaisia tyyppejä täällä blogissa käy, etenkin kun teitä on koko ajan enemmän ja teistä osa varmasti ovat Tampereella tänä viikonloppuna.

Jos vielä ihmetyttää, mitä se tuomari kisalavalla oikein huitoo, kannattaa lukea aikaisempia tuomarointikokemuksiani Box Battlesta ja Karjalan kovimmista.  

Lisäinfoa itse kisoista saa Winter Warin kotisivuilta.

Winter War 2015 Teaser from Valtteri Auvinen on Vimeo.

Kommentit

Maija - Moi Bien (Ei varmistettu) http://www.moibien.com/

Tsemppiä tuomarihommiin! Toivottavasti kisojen jälkeen luvassa yhteenvetoa täällä blogin puolella? Itse en pääse paikalle, mutta kiinnostaisi kovasti kuulla lisää viikonlopun meiningeistä! :)

Lotta Katariina
Pumpui

Juu, raporttia luvassa tänään vielä :)

Lexie (Ei varmistettu)

Oon aina miettiny, et crossfit ois kokeilemisen arvoinen laji. Nyt satuin Messukeskukselle toisen lajin aikana ja hylkäsin kokeiluhaaveet heti. Sen verran tuskaisilta näytti kilpailijoiden juoksuilmeet. Uinti vielä menis (ilmeisesti se on yks lajivaihtoehto jossain kisoissa?) mut juoksemaan mua ei saa :).

Mt (Ei varmistettu)

Onneksi juoksua on loppujen lopuksi aika vähän ainakin meidän normitreeneissä :) Kesäaikaan alkulämmittelyssä/wodissa 200-800m kerrallaan yleensä. Juoksu on itselleni se kaikista kurjin liikuntamuoto maan päällä, mutta kyllä sitä aina sen 200m pinkoo. Harvoin on tuollaisia 3km rypistyksiä (sen takia ne tuskaiset ilmeetkin varmaan, crossfit ei varsinaisesti valmistele kroppaa pitkänmatkanjuoksuun, mutta ideana on olla kuitenkin valmis kaikkeen mitä eteen heitetään).

Kisaraporttia odotellessa! :)

Lotta Katariina
Pumpui

Meillä on harvoin pidempiä matkoja, joskus välillä juostaan sprinttejä tai meidän salin kamalia portaita :)

overhead lunch (Ei varmistettu)

Halpa kopio, ei jatkoon. Arvostin kuitenkin lopun tapahtumannimeämisehdotuksia, jotka osoittivat (kaverin) luovuutta, niistä pinna. Muuten tusinatavaraa, ei säväyttänyt. 1/5

Lotta Katariina
Pumpui

Luovuuspisteitä kyllä, lisäksi plussaa hyvästä kirjoitusasusta, ajatuksenjuoksusta sai selvää! Vastineita kritiikille löytynee noista lopun linkeistä, joten ei turhaan ruveta taittamaan peistä täällä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.