Top 3 ärsytykset Instagramissa

Pumpui

Ensi alkuun: minusta Instagram on ihana. Voisin käyttää helposti tunteja selaamalla kuvia treeneistä, koirista, hampurilaisista, hienoista matkakohteista ja nokkeluuksista.

Mutta sitten. Kuvavirrassa tulee vastaan kaikenlaista kauheaa, idioottimaista ja vastuutonta tauhkaa, jonka jättäisi mieluiten näkemättä. Tässä top 3 viime aikoina törmäämistäni typeryyksistä:

1. Hauskuuteen verhottu bodyshaming

Jumalauta nyt oikeasti.

 

2. Kuvan perse ei liity aiheeseen

Rakastan vapaaottelua niin paljon, että seison mahdollisimman lähellä telkkaria niin, että on mahdotonta katsoa vapaaottelua.

Joinain päivinä tuntuu, että 80 % Instagramista on kuvia ns. sattumahanureista: erilaisia henkeviä lauseita ja vääriä sitaatteja, jotka on kuvitettu mukamas viattomasti takapuolella. Että tässä teille Coelho-sitaatti siitä kuinka sydämmen metro liikennöi ja minä eteerisenä kaukaisuuteen tuijotellen persposket strategisesti kuvan keskelle sijoitettuna. (Lisää ilmiöstä muuten Sofian klassikkotekstissä.) 

3. Päivän pilaavat huutelijat

Miesha Tate on yksi maailman parhaista vapaaottelijoista ja fiksu podcast-emäntä. Mutta yleisö ei siitä ilahdu, kun pylly ei ole näkyvissä.

 

Millaiset asiat ärsyttävät teitä Instagramissa? Sana on vapaa?

Kommentit

Kiti
Täydellinen vaatekaappi

Just sellaiset herutuskuvat, joiden tarkoitus on esitellä täydellisistä vatsalihaksia ja pinkeää pyllyä, mutta jotka on naamioitu syvällisiksi mukataiteellisilla (usein englanninkielisillä) lauseilla. 

Lotta Katariina
Pumpui

Juurikin ne! 

Vierailija (Ei varmistettu)
Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka,
asian vierestä: katsoin Tate/Holm finaalia youtubesta tässä männöin. Onko sinulla suosituksia jos haluan tutustua naisvapaapainiin Ronda Rouseytä laajemmin? Mitä katsoa, mistä katsoa, mitä lukea, minkälainen skene Helsingissä oikein on jne.

Lotta Katariina
Pumpui

Tarkoitat varmaan naisvapaaotteluun? :) 

UFC:hen on viime aikoina rekrytty naisvaparin kärkeä, eli viimeisen parin vuoden ajalta eventtejä kahlatessa löytää matseja ja ottelijoita. Yhdysvalloissa toimii myös esimerkiksi Invicta FC, joka on pelkästään naisten organisaatio ja mm. Cyborg Santos ottelee siellä tätä nykyä. Lukemisen puolelta bongasin kirjakaupasta Ronda Rouseyn elämäkerran, joka on mulla lukulistalla.

Suomen naisvapariskeneen en ole niin perehtynyt että osaisin antaa ihmeempiä suosituksia, mutta muutama kova ottelija täälläkin on! 

Tuntuu että monesti naisten vapari nähdään edelleen joko sellaisena hellyttävänä tyttötappeluna tai sitten "seksikkäät bikinibeibet" -hengessä. Esim. jos googlaa "women in MMA" tulee pääosin "seksikkäimmät ottelijat" -juttuja urheilumedioista :///

mystery
Vision One

Mua ärsyttää sellainen tietty jenkkiteinien maailma joka tuntuu valtaavan koko sovelluksen! Kaikki memet joissa lukee "goals as fuck" tai "savage" tai "squad" ym. ym. EN JAKSA. :D

 

Lotta Katariina
Pumpui

My squad turning up to the gym like... :D

Laura T.
M O L

Raivo nousi jo tuosta ensimmäisestä ohimolle tykyttämään. Tsiisus.

Lotta Katariina
Pumpui

Kuvassa on niin monta asiaa pielessä että en tiedä oikein miten päin siitä olisi :D

ramin (Ei varmistettu) http://randomfire.fierymill.net

Tuli tuosta noteerattua, että Miesha Tate olisi hyvä podcast-emäntä ja otettua koekuunteluun eilen paluumatkalla Lappeenrannasta. Ja jestas, sehän on aivan loistava ja podcast pääsee ehdottomasti kuuntelulistalle. Kiitos vinkistä vaikka se tuli epäsuorasti.

Lotta Katariina
Pumpui

Eipä kestä! 

Hymyileoletupea

Toivottavasti en saa nyt vihoja niskoilleni, mutta multa menee hieman yli hilseen sellaset ennen ja jälkeen vauvamahakuvat. Eli siis sellaset joissa on ennen kuvana se vauvamaha ja jälkeen kuvana sellanen sixpack -kuva. Multa menee se pointti noissa joteskin ohi. Siis respektit toki, jos saa ittensä kuosiin synnytyksen jälkeen, mutta mä en vaa joteskaan käsitä miks se ihana vauvakumpu pitää olla vertailupohjana millekään. :) 

 

Lotta Katariina
Pumpui

Mua ärsyttää ne semisti syyllistävät #fitmom-päivitykset joissa ollaan että #noexcuses vaikka olis kolme koliikkivauvaa kotona, aina on aikaa saada sixpack näkyville :D

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.