Treenaajan parhaat naamiaisasut

Pumpui

Sitä aina haluaa naamiaisiin kutsun, aina siihen asti kunnes saa kutsun naamiaisiin. Asukriisi on kuitenkin tällä kertaa ratkaistu!

Halloween-hapatus on vallannut Suomenkin. Naamiaisasun hankinta on yksi elämän ikävimmistä tehtävistä, etenkin jos ei ole rahoissaan tai kätevä käsistään. Ahkeran treenipirkon ei kuitenkaan kannata säikähtää, vaikka kutsu naamiaisiin kävisi. Naamioitumisen saa nimittäin yhdistettyä erinomaisesti treenaamiseen, kuten yllä oleva kuva aukottomasti todistaa. Tämän syksyn kuumin naamiaisasu on Nosferatu! Bussilla juhliin sompailukaan ei olisi ongelma, koska uskottavan kaamea kokonaisuus vaatii valmistautuakseen noin 20 kilometrin metsälenkin. Mikä käsien asento! Mikä elegantti kalmantihkeä irvistys! Vaatetukseksi riittää syyspomppa.

Ja jos jumppaaminen on jäänyt viime aikoina väliin, on tähänkin tilanteeseen olemassa halpa ja yksinkertainen naamiaisasu:

 

(Nosferatu täältä, Nerokas avokadokuva The Fat Jewishin Instagramista)

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Tuo eka lause - niin hauska ja niin totta. :DDD

Lotta Katariina
Pumpui

Jep! mä aina haaveilen hienoista naamiaisista, mutta en halua kutsua sellaisiin koska pukukriisi iskisi välittömästi :D

vieraileva possu (Ei varmistettu)

Kun jokapäiväinen asu koostuu verkkareista, niin ajattelin naamioitua ihan ihmisen näköiseksi. Vaikka farkut ja joku kiva paita, joka ei ole ollut päällä ulkona ryynätessä. Niin ja ei lenkkareita jalkaan:)

Lotta Katariina
Pumpui

Mä pukeuduin viime halloweenina tytöksi. Laitoin hameen ja korvikset ja kaikki! :D

vieraileva possu (Ei varmistettu)

Hei, toi on hyvä idea! Ihminen ja TYTTÖ samalla iskulla! Lähipiiri voi säikähtää, mutta eikös se ole ikään kuin tarkoituskin:D

Suvi K.
Sisunainen

Mä pukeuduin viimeks naamiaisiin pikkumustaan ja jakkuun. :DD Kerran kauan sitten taas yks luokkakaveri tuli mun naamiaissynttäreille suoraan jalkapallomatsista samoissa kamppeissa. Toimi hyvin!

Lotta Katariina
Pumpui

Bisnesasu on kyllä hyvä naamiaisasu kans! Ja jos menee pidempään ja on aamulla töitä, niin on jo kuteet valmiina :D

Kommentoi