Treenaajan tukkapulma

Pumpui

Aktiiviselle kuntoilijalle tukka on ongelmallinen asia. Se valahtaa silmille punnertaessa ja karkaa pinnikahleistaan aina tiukimmassa paikassa. Sellaista kampausta ei ole keksittykään, joka kestäisi kiivaan painimatsin. Treenisalin pukkarissa pikapestyä tukkaa ei ehdi kuivata, eikä sitä viitsisi kauheasti aamulla käkertääkään, kun tietää sen töiden jälkeen olevan taas hikimärkä.

Ollapa mies tai edes pieni- ja sileäkalloinen nainen. Leikkaisin oitis nk. tappelutukan.


Lilyn tukkaviikon kunniaksi: näihin kemiallisiin ihmeisiin luotan tällä hetkellä. Sassoonin Precision Clean -sampoo, Klippoteketin kuivasampoo sekä Lushin vihreä palasampoo.

Olen koko ikäni haaveillut paksuista ja pöyheistä hiuksista. Valitettavasti omat haituvani ovat sitä hienoa piikkisuoraa ja täsmälleen pitkin päätä laskeutuvaa sorttia, jonka itsepintaisesta taipumattomuudesta osaa innostua vain Vidal Sassoon. Jatkuva peseminen ei tee kuontalolle lainkaan hyvää. En haluaisi joka päivä puljata sampoon kanssa, mutta hikipäätä ei pelkällä vesipesullakaan uskaltaisi suorittaa. Lopputuloksena vain usein on, että littana tukka on entistäkin littanampi.

Miten te hoidatte hikisen pään ja pöyheän tukan yhtälön? Onko se edes mahdollista? Millä ihmeaineella tukan saa kestämään jatkuvaa pesua? Vinkkejä otetaan vastaan enemmän kuin mieluusti.

Kommentit

Hear Hear!

Mun hiuksiin on joskus kampaajalla laitettu sellaista hiuspuuteria, joka kohtotti ja kuohekutti hiuksia tosi tehokkaasti. Sen suorastaan tunsi, kuinka hiukset kohosi.   En ikvä kyllä muista, minkä merkkistä ko. tuote oli, mutta eiköhän kaikilla hiuspuutereilla ole vähn samantapainen vaikutus. Ja sehän toimii myös käsittääkseni vähän likaisemmassa tukassa, koska se puuteri on hyv hätäapu myös rasvaisuuteen.

Lotta Katariina
Pumpui

Pitänee kokeilla, kun sellaista joskus tulee vastaan :)

Miia_pau
Kolmas linja

Onko toi Klippotekin kuivasampoo mistään kotoisin? Melkein ostin  sitä kerran, mut en sit kuitenkaan. Voisin ehkä, jos se toimii.

Noin muuten oon kyllä vihoviimeinen henkilö antamaan mitään hiusaiheisia neuvoja. Tunnetustihan kelpuutan itselleni tasan kaksi "kampausta". Toinen on niin lyhyeksi kynitty, ettei sille voi mitään tehdä (paitsi laittaa vähän hiusvahaa), toinen taas sen verran pitkä, että sitä voi pitää kiinni aina paitsi nukkuessa. Harmi et näiden kahden vaihtoehdon välissä on sellainen mielenterveydelle käyvä vaihe, jossa haituvia ei saa kuriin millään :/ Pöyheää tukkaa en edes yritä saada, en näillä geeneillä :D

päivikki (Ei varmistettu)

Ainakin minulla hikinen pää ja pöyheä tukka on mahdoton yhtälö. Sillä jos pää on hikinen, niin hiukset ovat märät. Siinä ei muotoilu tuotteet auta! Suihku ja föönaus kyllä helpottaa :)

 

Lotta Katariina
Pumpui

Miia: se on hinta-laatu-suhteeltaan mainiota. Pitää vaan kammata kunnolla pois tai tukka näyttää harmaalta :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.