Tuomio

Pumpui

Jos ensin ne positiiviset: välilevynpullistumasta ei ole sentään kyse.

Muuta hyvää en tästä keksikään. On jätettävä hyvästit painileirille, hyvin alkaneelle tehotreenikaudelle, ensi viikon juoksukisoille. Kunnon urheilulle ties kuinka pitkäksi aikaa.

Olihan se odotettavissa, että jossain välissä kroppa prakaa. Mustelmia ja kipeitä kohtia on toki lähestulkoon kaiken aikaa, mutta isompaa klesaa ei ole ollut vuosiin. Nyt on luvassa rauhallista liikuntaa (oikeasti, mitä helvettiä, en minä osaa liikkua rauhallisesti!) ja kevyttä venyttelyä. Fysioterapiaa 2-3 kertaa viikossa, kunnes krempat on kojattu.

Voitte uskoa että sapettaa. Pumpuista tulee siis hetkeksi rauhallisen kävelyn ja kevyen selänkääntelyn palsta. Ja varmaan painohallinnan. Olen niin tottunut kompensoimaan komeat ruokamäärät kovalla treenaamisella, että jotain suuria muutoksia apevalikoimaan on tehtävä.

 

 

 

Kommentit

Chispa De Yoga (Ei varmistettu)

Jooogaaaan taas rakas ystävä! Mutta voih, rauhassa sitten. :) 

Lotta Katariina
Pumpui

Joo, voisin ruveta joogaamaan, jos vaan saan fyssarilta maanantaina luvan. :)

Chic & Fit

Ystäväni, i feel you! Tsempit!

Miia_pau
Kolmas linja

Voi juupeli, nythän on kremppoja liikenteessä. Itse melkein jouduin eiku pääsin tuuraamaan Maijaa seikkailu-urheiluskaboihin, kun sille iski noidannuoli. Oli jätettävä seikkailematta kun olin jo buukannut Itä-Suomen reissun.

Vähän jännittää, että koskahan se meikältä pamahtaa joku paikka, yllättävän ehjänä kun on tämänastinen elämä tullut ähellettyä. 

Paranemisia!

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos, Miia! Ei tää mikään megapaha (kai) oo, pystyn kyllä olemaan ja liikkumaan. Maanantaista diagnoosia odotellessa.

Mitkä seikkailu-urheilukisat ois ollut? :)

Lotta Katariina
Pumpui

Niin, ja kiitos myös Saara B. tsempistä :)

Miia_pau
Kolmas linja

En nyt muista sen kisan nimeä, mutta pääkaupunkiseudulla ne olis ollu, kai joku 24h kestoltaan (tai siis eilisen ja tän päivän kai) ja sisältäneet juoksua, pyöräilyä, melontaa yms. jännää. Meni vähän ohi kun tiesin, etten kuitenkaan pystyisi osallistumaan :D

Kommentoi