Video: Pumpui vastaa, osa 1

Pumpui

Vastauksia muun muassa koirasta, kaljasta ja crossfittaajan iskemisestä! 

Olen vatuloinut tovin tämän postauksen tekemistä. Halusin tehdä sen videona . Optimistisena ajattelin mahduttavani kaikki höpinät yhteen videoon, mutta edes itse en jaksa katsella itseäni jaarittelemassa kahtakymmentäviittä minuuttia. Tässä siis ensimmäinen puolisko reiluun kuuteen minuuttiin tiivistettynä.

Apua. Siinä se nyt on. Elämäni ensimmäinen varsinainen vloggaus. Olkaa armollisia, pyydän! Tein hd-laatuisen videon, mutta YouTubessa se näyttää oudon tönköltä. Mätsää siis esiintyjään. (Ja pliis, katsokaa edes joku. Näin tästä jo painajaisunta, jossa katsomiskertoja oli tasan yksi.)

 

Kommentit

awrgaerg (Ei varmistettu)

Hyvä oli. Olet ihanan raikas ja luonnollinen.

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos! Jännitti kauheasti pistää tätä ulos, mutta hyvä jos en ihan kauhusta kankea ollut :)

hasukki (Ei varmistettu)

Samaa mieltä, mukavan välitöntä ja "luonnollista" jutustelua. Tee ihmeessä toistekin! =)

Lotta Katariina
Pumpui

Voi kiitos! Ihanaa saada näin kivaa palautetta! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva videopostaus..voisitpa tehdä useamminkin!

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos! Ajatuksissa on tehdä useamminkin videoita. Ainakin nuo vastaukset osa 2, mutta miksei jotain muitakin videoita jatkossa :)

Pumpulipää

Jee! Videot on välillä kivoja, kun niissä saa jotenkin lisää tuntumaan siihen tyyppiin :)

Lotta Katariina
Pumpui

Totta! Se on hassua kun on saattanut päässään luoda sen ihmisen olemuksesta jonkinlaisen kuvan ja sitten kun näkee videolta, ei se välttämättä olekaan samanlainen. 

mirena (Ei varmistettu)

Olet ihana! Lisää videoita vaaditaan!

Lotta Katariina
Pumpui

Voi kiitos! Tehdään sitten!

Pax
Liikehdintää

Tän tyyppiset tuppaa olemaan mulle vähän videoituja podcastejä. En aliarvioi kuvaa, mutta kyllä tätäkin "katsoessa" tuli surffattua toiselle välilehdelle, koska ääni kuuluu joka tapauksessa. Nostan hattua, en itse ole vielä tähän rumbaan uskaltautunut! 

Koirat treeniblogissa -ilmiö kertoo siitä, ettei monikaan varmaan ajattele blogin rajauksia kovin tarkoiksi, vaikka kohdallasi se mun mielestä onkin selkeä. Samoinhan moni pitää blogia ihan mistä vaan. Ja kyllähän se muu elämä aina vähän sinne sotkeentuu, vaikka olisi työ- tai harrastuskeskeinen blogi.

Lotta Katariina
Pumpui

Totta, pelkällä äänelläkin ainakin mun videon viesti välittyy, ei ehkä mitään Oscar-tasoa toi kuvaus (tyylikkäästi jäi päälaki pois :DDDD)

Eipä niitä rajauksia varmaan ajatellakaan. Välillä vain tuntuu että kukaan ei enää halua tietää musta tai mun treenaamisesta mitään, kun vain koiran kuulumisia kysellään :D

Pax
Liikehdintää

Tee koiralle oma blogi. :D

Lotta Katariina
Pumpui

Olispa aikaa! Insta-tiliä joskus mietin mutta en oo saanut aikaiseksi :)

Suvi K.
Sisunainen

Kiva postaus! Se on muuten myös lukijana ihan jännää, kun ekaa kertaa jollekin bloggaajalle ilmesyykin liikkuva kuva ja ääni. :D

Ps. Ringette on hyvä laji, älä dissaa sitä! :DD

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos! 

Mulla on jotkut ringette-traumat ala-asteelta. Ja jääkiekkoilijan tyttärenä se ei oikein tuntunut validilta lajilta mulle :D

Lemmi (Ei varmistettu) http://turkooseja.blogspot.fi/

Tuo video loppui kesken, haluan jatkoa ja mielellään pian! o_O
Ja arvaa harmittaako kun en muistanut kysellä kysymyksiä. Tee joskus uudestaan niin varmasti kysyn ainakin kymmenen kysymystä!
Ja tässä ensimmäinen: Banaani raakana vai kypsänä?

Lotta Katariina
Pumpui

Toinen osa tulossa varmaan jo tällä viikolla! Oli pakko pistää kahteen osaan vastaukset, kun orggisvideo kesti sen 20 minsaa :DD

Pitää tehdä joku Pumpuin kyselytunti jossain välissä uudelleen! Ja tuohon voin jo vastata: sopivana, ei liian kypsänä. Päästä vielä aavistuksen vihertävänä.

lmv (Ei varmistettu)

Uu rugby mainittu! Tän viikon lauantaina ja sunnuntaina rugbyn MM-kisojen semifinaalit klo 18.00 Suomen aikaa molempina päivinä. Näkyy ainakin Viaplayn kautta ja Aussie bareissa, jos kiinnostaa katsoa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.