Viikonlopun kuvakuulumiset

Pumpui

Tässä on taas ollut vähän kaikenlaista, eli pikakuulumiset kuvakertomuksena!

Vietin viikonlopun Savonlinnassa. Maakuntamatkan syynä oli crossfit-kisa Sawotta, mutta samalla harrastimme kavereiden kanssa laatuajan viettämistä vuokraamassamme törkeän hienossa villassa. Laiturilta oli oikein mukavat näkymät Olavinlinnalle (ja Olavinlinnalta meille, kun kävimme alastonuinnilla ja hengailimme patiolla syntympäiväpuvuissamme.)

Tarkoituksena on kirjoitella tuomarihommista ja Sawotasta ajan kanssa hieman enemmän, mutta summauksena voisin sanoa, että alkusekoilusta huolimatta kisat olivat todella kivat ja tuomarin näkökulmasta lajit melkoisen kiitolliset. Kaitsin urheilijoiden lisäksi myös meidän kokemattomampia tuomareitamme ja organisoin finaalin dumaritiimin. On jokseensa outoa huomata olevansa jo konkari näissä hommissa!

Crossfit-kisoissa parasta on se, että näkee paljon kavereita muiltakin saleilta kuin omaltaan. Steffi tuli kisassa kuudenneksi.

 

Kisaviikonloput ovat yleensä tuomareille älyttömän pitkiä ja henkisesti kuormittavia. Tällä kertaa päivä oli onneksi pulkassa järkevään aikaan, ja pääsimme viettämään loput viikonlopusta saunoen, syöden ja panimotuotteita nautiskellen. Havainnekuvassa neljän hengen aamiaiskattaus sunnuntailta. 

 

Tällä viikolla on melkoista hulinaa niin töiden kuin treenien kanssa. Keskiviikkona osallistun erääseen erityiskaameaan juoksukisaan, mutta siitä lisää myöhemmin!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Ojj, kivoja kuvia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.