Viime viikon top 5

Pumpui

Viikot tuntuvat vierivän ohi niin vauhdikkaasti, ettei meinaa mukana pysyä. Siksi on välillä hyvä vilkaista taaksepäin ja huomata mitä kaikkea sitä ehtikään tehdä. Alla viime viikon parhaita juttuja:

1. Kyykkäsin ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen

Valmennus ja kropan kuntoon saaminen on edennyt vauhdilla. Tällä viikolla sain valmentajalta luvan kokeilla etukyykkyjä, ja voi kuulkaas kuinka mahtavaa se oli! Alkuun pelotti, että sattuuko taas ja mitä takaketju tuumii liikkeestä, mutta hitaalla temmolla ja äärimmäisellä asentoon keskittymisellä kaikki sujui hyvin, ja viimeiset sarjat tein 50 kilolla. Vauvapainoissahan tässä taas ollaan, mutta sentään saa kyykätä! Treenin jälkeen olo oli suorastaan euforinen. Kuinka hyvältä tuntuukaan voimailla! 

2. Lomamatka lähestyy

Kesä tuli taas kaiken kiireen keskellä yllättäen, ja lomamatkan speksaaminen jäi viime hetkille. Torstaina feministis-karnevalistinen monilajijoukkueemme Teräsmeduusat pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa ja painuu Saksaan ja Itävaltaan viikoksi! Siitä taatusti lisää somessa ja blogissa kyllästymiseen saakka.

3. Duunissa hellittää

Töiden tekemisen ilo tuntui palaavan tällä viikolla, kun sain käsistäni isomman projektin, joka stressasi paljon ja alkoi vierailla unissanikin. Oli mahtava tehdä täysi työviikko, jonka aikana oli aikaa vaihtaa ajatuksia työkavereiden kanssa ja oikeasti kunnolla miettiä mitä onkaan tekemässä. Kesäloman jälkeen tavoitteena on pitää hyvästä fiiliksestä kiinni ja toivottavasti nollailla kevään aikana kertyneet ylityötunnit pois. 

(Kuvassa olen työkavereiden kanssa lounaalla Löylyssä, jonne ei missään nimessä kannata mennä lounaalle. Kun 35 minuutin odottelun jälkeen saa eteensä 12 euroa maksaneen jäähtyneen kananpalasen, muutaman vettyneen porkkananpalasen ja kädenlämpöistä riisiä, tulee sivistyneemmälläkin ihmisellä akuutti nälkäraivo. Puitteet olivat hienot, mutta syödä ei trendimestassa tosiaankaan kannata.)

4. Kesä ja kestävyyslajit

Suomen kesä on niin lyhyt, että kokee velvollisuutta olla ulkona aina kun on kaunis sää. Viime viikosta tuli melko kestävyysurheilupainotteinen oikeastaan kivojen kelien takia: normaalifillaroinnin lisäksi juoksin kolme lenkkiä. Onko oikeasti parempaa tapaa aloittaa aurinkoinen lauantaiaamu kuin lähteä miehen ja koiran kanssa koluamaan lähimetsien polkuja?

Pidän pienen kesätauon crossfitistä ja intensiivisestä treenistä, ja kikkailen menemään fiiliksen mukaan. Jos vain sää sallii, luvassa siis enemmän kestävyysharjoittelua. 

5. Laiska sunnuntai

Sunnuntaina en tehnyt oikeastaan mitään, ja se oli ihanaa. Kävimme porukalla juoksemassa, vein koiran pari kertaa ulos, piipahdimme lähiöravintolassamme Ukko-Munkissa syömässä maailman parhaat spydärit. Ruokaövereiden jälkeen köllähdin loppupäiväksi miehen kainaloon sohvalle seuraamaan Tour de Francea. Ei ehkä mikään spektaakkelimaisin viikko, mutta aika toimivaa settiä kyllä.

 

ps. kaikki kuvat meikäläisen Instagramista, jos et vielä seuraa niin kipin kapin, löydyn sieltä käyttäjänimellä @lottapumpui

 

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.