Vinkki: Liikkumisen alkuun puoleen hintaan!

Pumpui

Onnea Helsinki! Ihan kaverin puolesta ilmoittelen, että teillä blogin lukijoilla on erinomainen mahdollisuus käynnistää syksyn treenit, aloittaa treenaaminen tahi vaikka syventää osaamista Movement Centerillä. 

Ensi viikolla alkavalle kehonpaino- ja voimaharjoittelun alkeiskurssille pääset puoleen hintaan, kun kerrot ilmoittautuessasi salaisen koodin "Pumpui". Movement Center kuvailee kurssia näin:

"Starttikurssi kestää kuusi viikkoa ja sen aikana myös herätellään ja vahvistetaan kehon lihaksia ja muita kudoksia suorittamaan ja ottamaan vastaan säännöllistä harjoittelua, sekä sen rasituksia. Yleisin liikunnan aloittamisen virhe on aloittaa heti täysillä. Tämä tapa altistaa vammoille ja ylirasitukselle ja johtaa helposti koko kuntoilun loppumiseen ennen kuin se oikein pääsi käyntiinkään. Me emme halua sitä kenellekään."

Kurssin jälkeen lisääntynein tiedoin voi treenata fiksummin itsekseen tai vaikka jatkaa Movement Centerin erilaisille voimistelu- ja voimailutunneille. Ja ehkä törmätä meikäläiseen, sillä olen aikeissa mennä vihdoin oppimaan käsilläseisonnan jalon taidon ja syventämään voikkaosaamista! 

Lisätiedot starttikurssista linkin takaa.

//Vastineeksi kurssin vinkkaamisesta saan osallistua haluamalleni Movement Centerin kurssille veloituksetta.//

Kommentoi