Yksinkertainen ja nautinnollinen bikinidieetti

Pumpui

Miltä kuulostaisi dieetti, jolla voi pudottaa useamman kilon kahdessa viikossa edes tajuamatta sitä? Entä jos samalla saisi kivan rusketuksen ja auringon vaalentaman surffitukan? Eikä tarvitsisi oikeastaan urheilla? Ja saisi syödä jäätelöä ja sipsejä sekä juoda kaljaa? 

Pumpui suosittaa ihmedieettiä nimeltä matkailu tropiikissa, jossa riisi, linssicurry ja kana muodostavat ruokavalion peruspilarit, ja tukiruokina käytetään paahtoleipää marmeladilla sekä kylmiä oluita iltapäivisin. Kahden ja puolen viikon aikana Sri Lankassa kilot karisivat ihan vahingossa kokemusten kartuttamisen lomassa. Vahingossa sitä sitten olikin rantakunnossa, kun rannalla kerran oltiin. Tarkempia ja asiallisempia matkaraportteja tippunee lähiviikkoina treenisisällön lomassa, jahka saan kuvat ja videot käytyä läpi ja ajatukset palautettua reissuun duuni- ja muuttokiireiden keskellä. 

ps. Löydättekö kuvasta auvoisan matkaseuralaiseni? Pitkä ja hikinen reppumatka lienee hyvä parisuhteen happotesti, jonka taisimme läpäistä kirkkaasti. 

 

Kommentoi