First Luxe Magazine

2014-03 FLS BD.jpg

 

What: Cover and editorial for First Luxe Signature -magazine

When: November 2013

Where: Paris, Hotel Regina

Photographer: Karolina Trawinska 

 

Ah, ensimäiset Pariisin kuvaukseni vihdoin ja viimein ulkona! Kuvaukset tehtiin marraskuussa ja tulos näkyy maailmalle maaliskuun puolivälissä, mutta tämä on vielä normiaikataulua.

Kuvaukset olivat kiiltävässä Hotel Reginassa Rue Rivolin ja Louvren nurkan takana. Kuninkaallinen, raskas sisustus sopi tähän kuvatarinaan loistavasti. Saavuin hotelille vähän ennen aamu kahdeksaa, paikalla oli odottamassa jo intoa puhkuen kuvaaja Karoliina. Karoliina on aikasemmin työskennellyt mallina. Hän näyttää ihan puolalaiselta versiolta minusta! Double-ganger, mini-me. Hänellä on vielä tallella mallitytön vartalo ja hänen vääntyessä kuvaajan merkillisiin asentoihin, ajattelin mielessäni kuinka jonkun pitäisi ottaa hänestä kuvia hänen ottaessa kuvia minusta. 

Kihersimme hotellin aulassa innostustamme ja tulevaa päivää, kunnes lopputiimi pikkuhiljaa alkoi kasaantua paikalle. Takahuoneessamme odotti pieni pain au chocolat -ja keksitarjoilu, toisin sanoen ranskalainen aamupala. Malli tyytyi kuitenkin vain aamukahviin. Kaadoin puolet kannusta lattialle ja kädelleni. Se oli kuumaa.

Nöyryytyksestä toivottuani työ alkoi perinteisesti meikillä ja huksilla. Koin ensimäistä kertaa aasialaisen kauneustiimin. Helahoito alkoi kasvojen hierronnalla, paksuilla rasvoilla ja seerumeilla. Naiset käkättivät ympärilläni japaniksi, he olivat työskennelleet aikasemminkin yhdessä.

lux_mag_back_stage.jpg

Kuvaan vasemmalta kurkkaa hiusartisti, tarkkasilmäisenä seuraa että jokainen hius pysyy siellä missä pitääkin. Kameran takaa söpöilee tottakai Karolina. Takana istuu työnsä tämän kohdalla työnsä tehnyt stylisti Céline. Mekko näkyy olevan ryppyinen takaa! Mitä kameralle ei näy..

 

Kuvistakin voi seuraavan päätellä, tunsin oloni koko päivän kuningatttareksi. Queen of Fuc*ing Everything. Vaatteet olivat painavia. Entäs korut? Ne tuotiin paikalle mustissa kiiltävissä autoissa. Lihaksikkaat vartijat seurasivat kuvauksia ja heti kameran laskeuduttua stylisti käveli luokseni ja siirsi korut päältäni takaisin laatikoihin, joista ne lähtivät samantien takaisin jonnekin turvallisempaan paikkaan. 

(Tilanne, jossa ei todellakaan saisi nauraa, mutta yhtäkkiä alkaa naurattaa ihan hirvesti ilman mitään syytä.. No minun tilanteessa ei ehdottomasti kannattanut lähteä juoksemaan ulos hotellista, päälläni naurettavan hieno mekko, korvissa roikkuen Chanelin leijonatimantit.. Tällä kertaa jätin vankilakeikan kokematta, pysyin kiltisti hotellin neljän seinän sisällä.)

 

FL1.png

Lempikuvani. Karolina antoi minulle hyvää koulutusta kuvausten aikana. Hänen huomionsa pysyi sormissani. Sain kultaisen neuvon liikuttaa sormiani ja käsiäni edes millin verran läpi kuvaustilanteen, etteivät ne jähmety viehättävään koura-asentoon.

 

FL2.png

Oikeanpuoleisessa näkyy himoittavat Chanelin leijonakorut

 

FL3.jpg

FL4.jpg

Olisin voinut syödä tuon vasemman puoleisen persikkaunelman saadakseni pitää sen itselläni. 

 

FL5.jpg

Tässä myöritään Hotel Reginan aulan kivilattialla. Totta kai juuri tällä hetkellä hotelliin saapui lauma aasialaisia bisnesmiehiä. Bienvenue monsieur. Karolina kuvasi yläpuolellani olevalta parvekkeelta. Mekko oli niin tiukka  hyvinistuva, etten pystynyt ilman apua laskeutumaan lattialle, enkä nousemaan ylös. Kuningatar fiilistä kehiin, enhän minä nyt ilman auttavaa kättä lattialta nouse! 

 

FL6.png

 

 

Toivotan luxusta ja kuningatarmaista oloa teidänkin päiväänne! 

 

Bisous,

Pumpuli

Kommentit (8)
  1. Kiintoisana infona vielä, mallisopimusta tehdessä sopimuksessa kysytään, olenko valmis tekemään kuvauksia alkoholin/ tupakan/ turkkien kanssa. Vastasin myöntävästi alkoholille ja turkeille, sillä näitä käytän itse. Mutta turkkikysymystä jouduin miettimään kovin. Voin tehdä tällaiset kuvaukset, missä päälleni puetaan turkkeja/ höyheniä, mutta en välttämättä menisi tekemään turkki-mainosta!

    Mainittakoot vielä että omat aidot turkkini ovat isoäidin vanhoja, en menisi ostamaan uutta turkkia itselleni.

    1. Aika kivaa että mallimaailmassa on kuitenkin käytäntönä ylipäänsä ottaa huomioon tuollaisia arvoja 🙂

      Oi, kukonsulat <3 Ne on upean värisiä, leimuaa kuin joku öljyn pinta..

  2. Jep, kuvaa ”tarkemmin katsoessa” näkee teksti cape de plumes de coq, kukon höyhenistä toi viitta ja kaulus on tehty :O

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *