Synnytys ei saa olla naisten armeija

 

 

lily_tj3_.jpg

Hajotkaa aamuihinne.

Ehdotukseni naisten siviilipalveluksesta keräsi hitusen kannatusta. Ehdotin, että sivariin perustettaisiin äitijaosto naisille, jotka haluaisivat suorittaa asevelvollisuutensa synnyttämällä.

Heittoni on pohjimmiltaan hyvin surullinen, koska yhteiskunnassamme lisääntyminen ja sotiminen asetetaan edelleen samanlaisiksi suoritteiksi. Näin määrää Suomen laki.

Moni nainen on tyytyväinen, että heillä on oma armeijansa. Innokkaimmat synnyttäneet naiset ovat täysin samalla tavalla rasittavia kuin intistä vapautuneet. 

***

Naisten inttikaverit

Joukko saman ikäluokan naisia ystävystyy hetkeksi vain poikkeavan tilanteen pakosta. He jakavat kärsimyksen, laskevat Tänään Jäljellä -aamujaan ja jauhavat ainoasta yhdistävästä teemasta.

Naisten perinne

Kohtu on nationalistinen elin. Jo äidinäidinäiti sai lapsen, että voisimme runsaana elää vapaassa, hienossa Suomenmaassa, kodissa. Kiitos kaikuu korkeana emoveteraaneille.

Lapsipassi

Syntymätodistus on sotilaspassin vastine, joka kertoo, että synnyttäjä on suorittanut kansalaisvelvoitteensa ja voi siirtyä ottajapuolelle uuninpankolle.

Naisten totaalikieltäytyjät

Osa naisista ei suostu saamaan lapsia. He ovat epäilyttäviä arvoiltaan tai fyysisesti ja henkisesti kykenemättömiä tekemään sitä, mihin heidät on luotu. Onneksi näitä hylkiöitä on vähän.

Naiset reservissä

Ruumiilliset äitimuistelot ovat niin ronskeja, että niitä ymmärtävät vain synnyttäneet. Äitikerhot kokoontuvat salaa ja tekevät saunasopimuksia.

***

Naiset eivät ole muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta nousseet kannattamaan tasavertaisen yhteiskuntapalvelun aloittamista, mikä on ymmärrettävää, koska kuka haluaisi antaa vuoden elämästään puoli-ilmaiselle työlle. Tähän mennessä tasa-arvon lisääminen on nostanut naisten asemaa, mutta nyt vaginallisten pitää purra luotia ja ottaa vähän takkiin.

Pakollinen palvelus vapauttaisi naisia osittain äitiyden velvollisuudesta. Samalla miesten rooli hoivaisänä voi vahvistua, kun miehet eivät pääse leijumaan inttikärsimyksillään.

Olennaisinta olisi pohtia, että mikä on velvoitteemme yhteiskuntaa kohtaan. Yhden asevelvollisuuden suorittaminen antaa ihmisille liian helpolla oikeuden alkaa vaatia asioita, koska he ovat kärsineet muutaman kuukauden maan puolesta.

Suomalaisen ei pitäisi hävetä sitä, ettei hän ole käynyt armeijaa tai sitä ettei hänellä ole lapsia. Häpeällisempää on esimerkiksi, jos ei kehitä itseään jatkuvasti. Kaksi armeijakäskyä on hyvä unohtaa:

1) Lepo.

2) Taakse poistu.

 

Lue Tero Kartastenpään edelliset Punakynät:

Kävelijä, älä ole vauva

Äijä pelkää miesten töitä

Opi keskustelemaan runkusta

Metsäjuntti oppii nykytaiteen salat

Pilko miesruumis herkkupaloihin

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *