Bingonainen

Punastus

Ahh, kolme viikonloppua putkeen duunissa ja nyt se on ohi! Never again ja silleen. Tulevana lauantaina vielä töihin ja sitten lähdetään landelle poikaystävän kanssa melkein viikoksi. Aiotaan vaan nukkua ja syödä, syödä ja nukkua. Molemmat ollaan todella loman tarpeessa. Tai siis niin ollaan about kahden viikon välein, sopiva rytmi voisi olla että lomailisi joka kolmas viikko. 

Jos oon töissä viikonlopun, niin en yleensä tee mitään muuta koko viikonloppuna. Nyt oli ihan poikkeus, kun perjantaina käytiin Kolon avajaisissa ja eilen sunnuntaina olin bingossa! Parhainta ajanvietettä on se, vaikka en mitään tietty voittanutkaan. Onkohan enää missään niitä old school -bingosaleja? En oo vuosiin nähnyt. 

Kolossa soitti Phenomenal Creatures jota kytättiin ikkunan läpi koska sisään ei mahtunut ja jonka tajusin olevan kyseinen bändi vasta jälkikäteen. Olin kuullut aiemmin ja pitänyt, pidin nyt livenäkin. Tai siis minkä ikkunan takaa näki ja kuuli. Munkki ja riisipiiras munattomalla voilla toimi erittäin hyvin. #VEGAN!!!

Pahoittelut luokattoman kehnosta peiliselfiestä, hävettää. Perjantain ja lauantain vermeet. Kissavahtina oleminen on siitä kivaa, ettei voi ottaa koko vaatekaappiaan mukaan. Enemmänkin se musta myttykasa (joka seilaa lähinnä lattialla, ei kaapissa..) tuottaa ahdistusta kuin iloa ja lietsussa oleminen pakottaa pitämään vain ihan muutaman vaatekerran mukana. Pukeutumisesta tulee huoletonta, eikä vaatekriiseilyyn oikein ole edes puitteita. Näinhän sen pitäisi aina mennä.

 

Hyvää yötä! Pus pus!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.