GAO Dumpling Bar, Copenhagen

Punastus

Voikohan dumplingsseihin tympääntyä koskaan? Voiko olla parempaa tapaa syödä kuin puikot? Luulen, että haarukka keksintönä on kapitalistin metkuja: jopa syömisnopeutta on haluttu kiihdyttää. Mikä olisikaan parempi tapa syödä ajatuksella ja läsnäolevasti kuin puikkojen kera. Myönnän, olen hutiloiva syöjä. Jos olen yksin, rävellän älylaitteita (jep, molemmat messissä!) tai luen, enkä keskity itse syömiseen. Syömäpuikkojen kanssa on pakko keskittyä. Lisäksi ruuansulatus ja maha kiittävät, koska tulee syötyä hitaammin ja vähemmän. 

Viime viikolla söin useana päivänä dumplareita. Iski jonkin sortin dumplihulluus. Taannoisella Köpis-reissulla käytiin syömässä GAOssa Nørrebron Blågårdsgadella, joka on muuten tosi kiva baari/ravintola/kahvilakeskittymäkatu (huh mikä sanahirviö). Hyvää oli! Käytiin tuolla lounaalla ja oli just sopiva siihen nälkään. Paikka hiveli myös silmän nälkää yksinkertaisen tavallaan karulla sisustuksellaan.

Suuri suositus jos Köpikseen eksyt ja dumplinkia halajat! Tsekkaa myös kadun toisella puolella oleva Harbo, todella hyvää kahvia (tai hyvä barista) siellä. Toissakertaisella Köpiksen reissulla söin tuolla myös vegaanisen aamiaisen vai olikohan joku sämpylä? Maittava joka tapauksessa!

Puikkoruoka ja mindful eating❤️

 

 

 

 

 

Kommentoi