Joogaa Vallilan Stoorissa

Punastus

Näin ihanissa tunnelmissa meillä oli eilen joogatunti. Yksi joogaajista sanoi tunnin jälkeen, että aivan kuin olisi kotona tehnyt harjoituksen. Kotoisa kynttilänvalo ja ihana sisustus. Tykkään pitää joogatunteja vähän spesiaalipaikoissa, vaikka tosin onhan nykyisin aika yleistä, että monessa kahvilassa on tunteja. Ihastuttaa aina tilojen monimuotoisuus ja se, ettei esimerkiksi kahvila ole pelkkä kahvila, vaan ihan kaikkea mitä mieleen juolahtaa. Kuten tässä tapauksessa, se on myös joogasali, lounaspaikka ja kirppis. Saila, toinen omistajista kertoi, että tänään siellä järjestetään ihka ensimmäiset häät! Jos itselleni tulee tarve juhlatilalle, aion kyllä ehdottomasti harkita Vallilan Stooria. 

Minulle henkilökohtaisesti on tärkeää, että ihmiset ja yritykset, joiden kanssa olen yhteistyössä ovat arvomaailmaltaan sellaisia, joiden takana voin seistä itsekin. Varsinkin näissä joogakuvioissa se on erityisen tärkeää, mutta myös ns. päivätyöhön liittyen. Tällä hetkellä olisikin tilanne, että pitäisi etsiä uutta osa-aikaduunia, mutta kovin harvassa ovat ne yritykset, joissa olisin valmis työskentelemään. Välillä mietin, että josko heittäisi kaikki periaatteet menemään ja ottaisi vastaan ensimmäisen sopivan työn, oli yrityksen toiminta kuinka epäekologista tai monikansallista tahansa. Mutta ei, tämä on yksi niistä asioista, jossa ei voi tehdä kompromissia. En tahdo myydä aikaani ja osaamistani taholle, jonka toiminta ei ole linjassa omani kanssa. Sanomattakin siis selvää, että Stoorin tyyppien kanssa arvomaailma kohtaa :)

En ole koskaan ollut erityisen urajohtoinen tai päämäärätietoinen ihminen. Tottakai työn suhteen on unelmia (varsinkin joogan), mutta tulee kyllä luotettua siihen, että universumi järjestää. Eteen tulee varmasti tilaisuuksia, kun vaan pitää mielen avoinna ja ovet auki. Kukaan ei varmaankaan tuu himasta hakemaan, mutta vahva luottamus asioiden järjestymiseen on. Ihan jo siitä syystä, että ne ovat aina ennenkin järjestyneet. Sen takia en jaksa erityisemmin stressata uuden työn suhteen (paitsi aamuyöllä kello 4.12).

Ensi keskiviikon tunnin teemana on muuten napasäteily ja sisäinen tuli, liikkeen alkuperä. Yksi suosikkiaiheistani. Tervetuloa tunnille!

Kommentoi