Kun stressi purkautuu

Punastus

Olen tehnyt viime viikkoina normaalia enemmän töitä ja sen kyllä huomaa kropassa. Olen poikki. Lähinnä fyysisesti, mutta tottahan se nakertaa myös henkistä hyvinvointia kun kroppa on kovilla. Tämän viikon kaikki arkipäivät ovat vapaita lukuunottamatta jooga- ja pilatestunteja (joita en tavallaan laske työksi) ja nyt keskiviikkona alkoi stressi ilmeisesti purkautumaan: koko päivä mennyt aivan koomaisena ja velttona lötkönä sekä on myös itkettänyt ilman syytä. Aivan perus stressinpurkautumistapoja minulle, vaikkakin joka kerta huolestun yhtälailla kyseisestä tilasta ennen kuin järkeilen itselleni mistä on kyse. Huomenna varmasti hommat taas hallussa, jee!

Kuvina eilisen Larun pyöräretken otoksia. Nyt on painuttava pehkuihin, aamulla tosi aikainen herätys, seiskan aamujooga ohjattavana. Onneksi sen jälkeen voi ottaa ihanat aamu-unet, ah. 

Kommentit

sonjahannus
Urban Zen

Ihana sun blogi! missä kaikkialla pidät tunteja? :)

punastus
Punastus

Kiitos :) Pidän nyt kesällä ainoastaan Lady Linella Hakiksessa. Syksyllä jatkuu taas Kissakahvilan joogat ja lisäksi Vallilan Stoorissa about kerran kuussa joogabrunssi. Vähän on ollut puhetta useampaankin eri suuntaan syksyn joogista, mutta noissa edellämainituissa on kyllä ihan riittämiin. Sitä tulee haalittua helposti liikaa :( Missäs itse ohjailet?

sonjahannus
Urban Zen

Okei, joo päivätyön ohessa ei kannata haalia liikaa! Mä olen kesällä halunnut pitää kalenterin vapaana joten vaan eri kaveriporukoille oon pitänyt. Jatkossakin toivottavasti Löylyssä ja loppukesästä sitten aloitan ainakin Kundalinijoogan tiloissa ja ehkä parilla muullakin studiolla, tosi auki vielä! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.