OOTD - Talvipuutarha edt

Punastus

Olen yrittänyt tehdä tätä postausta viimeiset neljä tuntia, mutta joka kerta kun aloitan, tulee kissa koputtelemaan tassullaan olkavartta ja vaatii päästä kainaloon. Eihän kissa kainalossa nyt mitään voi tehdä, tuskin hengittää uskaltaa. 

En kyllä mitenkään valita. Maissin kainaloitumisinnostus ei olisi parempaan saumaan voinut sattua. Olin päivällä muutaman tunnin ulkona tuiskussa ja kylmetyin luihin ja ytimiin saakka. Siinä sitten käytin hyödykseni hänen tarjoamaansa luonnon lämpöpatteria ja matalataajuista ääniterapiaa aka kehruuta. Kissaterapiaa parhaimmillaan.

Jos Maissi on innokas kainalokissa, oli Rumi tänään Talvipuutarhassa vähintäänkin yhtä innokkaana sniffailemassa. Yleensä niin säyseä ja kohtelias koira antautui täysillä viettiensä vietäväksi ja nokkaa piti päästä tunkemaan joka paikkaan, kuten ehkä tässä kuvassa näkyykin. Ihme ettei nenä takertunut kaktuksiin. 

Talvipuutarha on IHANA näin talviaikaan. Seuraavaksi olisi aikomus tehdä kuumaa kaakaota termariin ja ottaa mukaan eväsleivät. Viikolla päiväsaikaan oli ihan rauhallista ja mikä parasta, muutamalla tyypillä oli siellä jonkin sortin bänditreenit. Tai siis papat soittivat fado-tyyppisesti kitaraa. Fiilis oli kuin toisessa ulottuvuudessa.

Nyt minun on ilmeisesti taas muunnuttava kissantelineeksi kainaloineni. Katse sängyn toispuolelta on nimittäin tulkittavissa vain yhdellä tavalla.

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.