OOTD - Torstai edt.

Punastus

Heipä hei! Torstai on ja ei ole lempipäiväni viikossa. Minulla on kolme ohjattavaa tuntia torstaisin, josta ensimmäinen on jo aamuseiskalta. Herääminen: joka kerta helvetillistä. Tunnin jälkeen: paras fiilis. Jokaikinen torstaiaamu luulen, etten kykene, mutta silti tunti on yksi lemppariohjattavista. Huipuin osuus torstaiaamuissa on kuitenkin se, että pääsee vetäytymään vielä muutamaksi tunniksi vällyjen väliin aamupäikkäreille. Autuas nuijanukutus. Sängystä nouseminen: erittäin hankalaa. Koko loppupäivä: pöhnäinen olo. Kunnes saapuu ilta ja kello on kuusi, menen ohjaamaan päivän toisen setin. Olo balansoituu taas ja loppuilta onkin pelkkää euforiaa.

Sellaista on tää meikäläisen joogalaiffi. Yhtä vuoristorataa. Mut ehkä silleen hyvää vuoristorataa kuitenkin.

(Hakikseen oli ilmaantunut uusi seinäteksti. Siinähän oli pitkään se "Kuvittele että heräät huomenna ja kaikki musiikki on kadonnut", joka yksinkertaisesti kuului siihen. Määritti tuota kohtaa Hakaniemenrannassa. Mutta aina tuohon seinään ilmestyy uusi teksti, vaikka edelliset hinkattaisiin sata kertaa pois. Hölmöläisten hommaa.)

Torstait on muutenkin aika jees päiviä. Jokaisella viikonpäivällä on oma kaikunsa: sunnuntaisin on usein vähän ankea ja harmaa olotila, maanantai tuntuu toisinaan hankalalta ja tahmealta. Tiistaista eteenpäin suunta onkin vain ylöspäin, torstaisin kuuluu jo viikonlopun kuiskinta. Odottava mieliala, vaikkei mitään erityistä olisikaan tulossa tai vaikka olisi töissä koko viikonlopun. Kaippa siksi onkin sanonta "torstai on toivoa täynnä"? Kaikkein eniten pidän kuitenkin siitä, että hetkellisesti tai pidemmäksi aikaa kadottaa päiväntajun. Ei oikein tunnu miltään päivältä. 

Tänäkin torstaina on odottava tunnelma. Odotan viikonloppua. Lauantaina on poikaystävän bändillä keikka Nosturissa, viimeinen laatuaan kyseiseltä bändiltä. Sitä ennen olisi saunomisbisneksiä luvassa ja ehkä voisi viiniäkin naukkailla pitkästä aikaa. Tai siis siemailla.  

Näiden kuvien pönötys ei tapahtunut torstaina, vaan eilen keskiviikkona. Tuossa sillan alla on hieno valo ja on toi seinäkin varsin upea tausta kuville. 

Nyt on aika sulkea kaikki masiinat ja kömpiä peiton alle, kissa jo tuossa venailee. Öitä!

Kommentoi