Poikaystäväni mielestä

Punastus

Olemme asuneet poikaystäväni kanssa nyt syyskuun puolivälistä asti saman katon alla. Muutaman viikon kuluttua hänen kotinsa putkiremppa on viimeinkin valmis ja väliaikaisavoliittomme päättyy. Meillä ei ole ollut aiemmin ajatuksena muuttaa yhteen, vaikka yhdessä olemme olleet jo viisi ja puoli vuotta. Erikseen asuminen on sopinut meille enemmän kuin hyvin, joten jännitti vähän miten yhdessäasuminen luistaa. Mutta hyvinhän se on mennyt!

Tällä hetkellä koen jopa pientä luopumisen tuskaa siitä, että hän muuttaa pois. Kuinka osaan olla? Tuleeko arjestani ankeaa, kun toinen ei olekaan läsnä koko ajan? Miten minun käy? Apua! Kriisi! Kaipaan häntä jo nyt!

Toisaalta olen kuitenkin ihan varma siitä, että asiat rullaavat kuten ennenkin ja ehkäpä jatkossa tulemme viettämään enemmän aikaa myös hänen luonaan. Nyt, kun yhdessä asumista on kokeiltu viiden kuukauden ajan, tiedämme millaista se olisi ja voi olla, että mikäli esimerkiksi siskoni (jonka kanssa jaan kotini) elämäntilanne muuttuu, voisimme poikaystävän kanssa harkita yhdessäasumista. 

Yhdessä asuessa joutuu viimeistään kohtaamaan myös toisen ihmisen mustan puolen ja (raivostuttavat) tavat. Mutta on niitä hyviäkin puolia! Kuulemma seuraavat asiat ovat taattua minua:

Tiputan kaiken niille sijoilleen kun tulen kotiin. Keskelle lattiaa. 

Puhuessani nenäni heiluu 

Olen kova pomottamaan keittiössä

Tuijotan häntä herkeämättä

Olen salamana paikalla kun hän vaihtaa vaatteita tai on muuten vähäpukeinen

Seuraan häntä jopa vessaan, vähintään olen ainakin oven takana kuuntelemassa

Kuorsaan, mutta pienesti ja hillitysti

Vedän tietyissä tilanteissa sisään ja ulos henkeä erittäin kuuluvasti

Maiskutan, mutta en sentään syödessäni, vaan yleensä nukkumaan käydessä asettelen jotenkin suutani

Venyttelen kehoani jatkuvasti

Käyn niin kuumassa suihkussa, että kun hän menee jälkeeni, iho kuoriutuu irti

Sanon kaikkeen aina ”TÄH?”, vaikka kuulisinkin hyvin

En ota kantaa väitteiden paikkansapitävyyteen, mutta ehkäpä ainakin osassa on jokin perä :D Ainakin nenän heiluminen kuulostaa suloiselta.

Kuvissa Maukka räplää puhelintaan akselilla Suomi-Albania-Italia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.