Vaatimaton bucket list

On aika monia asioita, joita haluaisin tehdä vielä ennen vuoden vaihtumista. Monesti sitä vain liukuu siihen samaan totuttuun arkeen, eikä mieleen tule, että arkeaan voi piristää aika pienilläkin asioilla. Ihan ilmaisilla taikka muutaman roposen maksavilla.

IMG_2040.JPG

Tahdon:

Mennä viimeinkin Talvipuutarhaan evästämään ja juomaan kuumaa kaakaota termarista.

Mennä pelaamaan sulkapalloa. Kolme vuotta on ollut aikeissa, koska kodin vieressä on halli. Ai kuin niin aikaansaamaton?

Pelata enemmän pingistä. Meidän talon kerhohuoneessa on pingispöytä. Huone toimii mukavasti myös kuntosalina, kuha roudaa omat painot mukana.

Mennä keilaamaan. Pidän!

Aamiais-aamuleffatreffit. Siis jossain kahvilassa ja leffateatterissa. Kerran toteutettiin tää ja jäi hirmu hyvä fiilis.

IMG_2041.JPG

Käydä ruokkimassa lintuja kaalinpaloilla ja porkkanalla Tokoinrannassa. Sain vasta eilen tietää, että sorsat syövät kaalia ja että on ihan ok syöttää heitä siinä yhdessä sulassa kohdassa missä pörrää paljon lintuja.

Tehdä reissun maalle Itä-Suomeen, ikävä sinne.

Käydä jollain hyvällä keikalla ja musisoida itsekin (siis ei siellä keikalla sentäs).

Käydä kakulla ja kahvilla cafe Kokon joulukahvilassa. 

Juoda punaviiniä. Punkkuhammasta on kolottanut jonkin aikaa, mutta ei vaan oo ollut sopivaa tilaisuutta. Paitsi että eikös aina ole hyvä hetki juoda lasi punkkua? 

Näistä ehkä muutama toteutuu tänä viikonloppuna, jee! Osa varmasti siirtyy ensi vuoden puolelle (kuinka dramaattiselta kuulostaakaan sanoa ensi vuonna, vaikka sehän on enää muutaman viikon päässä!)

Hyvää viikonloppua sinne kaikille! 

IMG_2042.JPG

Kuvat parin viikon takaa jostain töölöläisestä kahvilasta, jonka nimeä en muista.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *