Veckoslut

Punastus

Tämä viikonloppu:

Elukoita, lenkkeilyä keskuspuistossa, lempeä, rippijuhlat, Varsinais-Suomea, sukulointia, lapsia, kissoja, koiria, minun ja miehen 9 kk-päivä, lomanalku-uupumusta, VR:n junasekoilua, krokettia, grillausta, peltomaisemaa, pari peuraa ja rusakkoa, ehtoollisviintä ja öylätti (!!), autossa istumista, hitosti jäätelöä, nonparelleja, popcornia, viimeisillään raskaana olevat serkut, herkistymistä, liian aikaisin heräämistä, energiaa, espanjalainen leffa, Whatsappia, lisää jäätelöä, keskustelua, kummityttö, kakkua, keksejä, kahvia, ystävän tapaamista, vesisadetta, pyöräilyä vesisateessa, uusi hame, uudet kengät, rakkaus, riisinuudelia, palkkapäivä, kohtaamisia. Hyviä asioita siis melkeinpä pelkästään. Jos jotain olen oppinut niin sen, että itsensä liikkeelle saaminen on jo puoli voittoa. Mee ja tee, uusi mottoni.

Kuvat ovat serkkulasta. Kaunis koti heillä. Oma sistustustyylini on tätä nykyä rönsyilevän överi (kiitos Pietarin-vuodet!), mutta silmää miellyttävät toki myös muunlaiset kodit. Sellaiset, joista näkee, että asukkailla on siellä hyvä olla ja sisustukseen on käytetty pelkän rahan sijasta myös paljon rakkautta.

 

Nyt on aika käydä untenmaille. Antaa tämän hyvän fiiliksen jatkua myös huomiselle :)

Kommentit

ninoh

Ompas kuva löytö tämä sinun blogisi:) Olisi enemmän kuin mielenkiintoista myös pietarista kuulla jotain tarinointia...

punastus
Punastus

Kiva kuulla että tykkäät :) Olisi tarkoitus tehdä Pietarin reissu tässä piakkoin, eli viimeistään silloin tulossa juttua siitä!

ninoh

Kiva löytö hihi ipadi auttaa ihanasti suomen kirjoituksessa..:) jee kiva juttu tuo pietarin matka..mies kinuaa sille suunnalle aina..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.