Vegaaninen fetapasta

Maailma tuntuu taas hitusen valmiimmalta, ellei jopa valmiilta. Eilen tehtiin (grillattuun ruokaan jo vähän tympääntyneenä) nimittäin pastaa vegaanisella fetalla pestomarinadissa. Niin tai siis kreikkalaishenkisellä salaattijuustolla voisi mennä oikeammin. Suhtaudun vegaanisiin juustoihin vähän varauksella, tosin viimeaikoina tuntuu tapahtuneen iso harppaus eteenpäin. Kyseinen juusto oli koostumusta myöten todella lähellä aitoa tavaraa. Voipi olla, että joku hc-juustoilija olisi eri mieltä, mutta minulla ei olekaan vertailukohtaa viime ajoilta. Makunystyrät ehkä herkistyneet ja samoin hajuaisti ainakin juustojen suhteen. Varsinkin vahvemmat juustot tuoksahtavat melko perverssiltä! Tottumuskysymyksiä nämäkin, my friend.

image.jpeg

Idea koko hommaan lähti basilikapuskasta, joka piti käyttää pois ennen lähtöä. Blenderiin meni lisäksi cashew-pähkinän jämät, mantelirouhetta, öljyä, chiliä sekä valkosipulia. Pilkottu juusto ehti marinoitua parisen tuntia pestossa ennen kuin keitettiin pasta ja heitettiin sekaan vähän tomaattiakin. Maailman yksinkertaisinta ja hyvintä. 

image.jpeg

Saatiin tehtyä fetasta myös evässämpylät tälle aamulle junaan, kun oikein pihisteli ja marttaili. Ainut huono puoli juustossa on nimittäin sen korkeahko hinta, eli eipä tuu ihan joka päivä ostettua. Vaikka himoitsen jo nyt lisää ❤️

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *