Viikko 33, TOP-JUTUT

Punastus

Alkuviikon suunnattomasta hyydytyksestä toivuttiin ja tämän vuoden kolmaskymmeneskolmas viikko paketoidaan hymyssä suin, kiitollisna, kissain kanssa pedillä lojuen. Toinen kehrää koneen lailla, toinen on sykkyrällä jalkapohjaa vasten, se on paras paikka. Else-kissa jäi Puu-Vallilaan, näemme taas! Toivottavasti pian.

VALO. Se syksyä enteilevä, muttei vielä kuitenkaan syksyinen valo. Lämmittävä valo. IHANA VALO. 

Pari drinkkii Siltasessa ja ystävät ympärillä❤️ Myös mies oli mukana ja se on erittäin harvinaista herkkua, sillä meidän viikonloppuaikataulut menee usein totaalisen ristiin. 

Dumplari-addiktio. Hakikseen aukesi hiljattain uusi etnikkokauppa, Jia He. Ostin neljä pussia ja ne meni muutamassa päivässä. Tänään itketti, etten ehtinyt ostamaan lisää. Sitävastoin huvittanut on se, että dumpling on jonkun nettisanakirjan mukaan suomeksi ​kokkare ja kultamussukka. Aion tilata ravintelissa seuraavaks parit vegaaniset kokkareet.

No se Puu-Vallila. 

Ja Kallio-kävelyt kesähelteellä. 

Ja Vallisaaren retki. Maailman siisteintä käydä kotikaupungissaan jossain aivan uudessa paikassa. Muutama tunti vierähti todella nopeasti tuolla pyöriessä. Syyskuun alkuun saakka kulkee lautta, vieläköhän ehtisi uudestaan tänä kesänä? Vai kannattaako mennä mieluummin esimerkiksi Lonnaan? 

Ihanaa alkavaa uutta viikkoa kaikille!

Kommentoi