Viikko 38 kuvina

Punastus

Tämä viikko piti sisällään: landeilua, pyöräilyä Svetogorskiin, Haukkavuoren visiitin, junamatkustamista, rakkaan ystävän jälleennäkemisen, keittoja, levykaupan avajaisbileet, minttukaakaota, miekkarin. Ikäväkseni näemmä myös kurkkukipua ja kuumeen mittailua, äh (siis mitään kuumettahan ei ole, mutta mittailen silti ja mittasin myös kissan kainalosta, btw!)

Bors-keittoa ja hernehummusta. Mitkä värit! 

Haukkavuoren kohdalta on mennyt kolmen eri rauhan rajat. Kiehtovia kirjoituksia kallioissa liittyen noiden rauhojen toimeenpanovuosiin. 

Svetogorsk sijaitsee ihan Suomen rajan tuntumassa ja siellä näkyy kulkukissoja ja -koiria. Olisin halunnut pelastaa kaikki. Tällä kertaa tyydyin kuitenkin vaan kuvaamaan ja lässyttämään minkä ehdin.

Eilinen mielenosoitus palautti taas ainakin hetkeksi uskon siihen, että kyllä meitä hyviksiä on enemmän! Nettikirjoittelua seuratessa nimittäin välillä menee usko. Negatiivinen energia valitettavasti valtaa niin helposti liikaa tilaa, eikä siihen vaadita kuin kourallinen myrkyttyneitä mieliä. Onneksi on tämä valtava enemmistö, joka ei suostu vain seuraamaan vierestä, vaan toimii, kuten eilinen sen hyvin osoitti.

Eilisen lounaana pho-keitto Sen Chayssa Hakiksessa. Liemi olisi kaivannut ehkä vähän lisäsyvyyttä, mutta muuten oikein nappisoppa!

Olen tänään nukkunut kahdet päiväunet. Todella harvinaislaatuista. Taidan kärsiä introvertin darrasta, eilinen kun oli täynnä liikettä, hälinää ja sosialiseeraamista. Tänään onkin ollut erityisen hyvä olla pituusasennossa ja levätä. Molemmat päikkärit nukuin kissa kainalossa, mikä sekin melko harvinaista. Tällaisia sunnuntaiden pitäisi aina olla!

Ihanaa alkavaa viikkoa❤️

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.