Viikko 45 kuvina

Punastus

Sisko köhii seinän takana, minä vastaan yskimällä takaisin. Koti on muuttunut sairastuvaksi. Tilaa ei varsinaisesti helpota se, että ikkunoista vetää ja korjausmiehen paikalle tuleminen kestää. Niinä öinä, kun oikein kunnolla myrskyää, on ikkunani tempautunut auki ja olen toiminut oman elämäni remppaukkona fiksailemalla ikkunaa mm. maalarinteipillä. 

Tätä viikkoa on siis varjostanut pikkuinen flunssa, vaikka taisin juuri muutama viikko sitten parantua edellisestä. Tällä kertaa tosin olen ihan toimintakykyinen, mitä nyt ääni meinaa välillä loppua ja köhityttää. Mukavaa varsinkin tunteja ohjatessa, varsinainen elinvoiman ja terveyden irvikuva...

Talvi ei oo yhtään varjostanut männä viikkoa, vaan päinvastoin! Olen tykännyt joka solullani ja varsinkin se yksi päivä oli ihana kun paistoi aurinko. Jätin tarkoituksella aurinkolasit kotiin ja annoin silmien häikäistyä ja valon imeytyä. Elämä, ympäristö ja maailma tuntuivat seesteiseltä ja turvalliselta. Ottaen huomioon, että Trump oli valittu edellisenä yönä presidentiksi, oli olotilani melko yllättävä. 

Lumi, Tuli, Rumi. Minä. Tyyppejä ja asioita näissä kuvissa ja tällä viikolla. Kuittaan viikon päättyneeksi ja uuden kohtapuoliin alkavaksi. Over and out. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.