Perjantaipardit

jee.png

Juuri kun ehdin ulisemaan työnhaun hankaluutta, niin niitä töitähän sitten tuli. Muutan Espanjaan huhtikuussa ja poikaystäväni toivottavasti myös niihin aikoihin. Aikataulut pitää vielä sovittaa yhteen, koska hänellä ei ole työpaikkaa. Asunto pitää myydä Ruotsissa ja kissat teleportata, mutta tuntuu siltä, että asiat kyllä järjestyvät. Voittajafiilis.

Tänään on ollut uskomaton päivä. Aurinko helotti keskellä pilvetöntä taivasta, mikä on tähän aikaan vuodesta Liettuassa aika harvinaista. Jo pelkästään tällainen sää olisi saanut hyvälle tuulelle, mutta sen lisäksi kaikki vain tuntui osuvan kohdilleen. Sain työtarjouksen, jota olen jo pitkään odottanut ja olisin voinut kiljua onnesta. Tyydyin hiljaiseen, mutta sitäkin kiusallisempaan Jari Sillanpään luukuttamiseen.

Uusi osoitteeni tulee olemaan Malagassa, jos tämä ei vielä auennut. Espanja on viides maa, jossa olen asunut ja odotan kyllä talven taltuttamana tätä kokemusta kuin vastaleivottua pullaa. Olen tätä aikaisemmin asunut aika samanlaisissa lämpötiloissa Uudessa-Seelannissa. Suurin ero on varmaankin ympäristö, sillä Malagassa riittää tekemistä, mutta Uuden-Seelannin vuoteni kului maaseudulla lehmiä katsellen. Harmillisesti alue oli keskittynyt karjatalouteen, joten en voi edes lässyttää mitään lampaista, joka tuntuu olevan pakollinen huomautuksen paikka, kun kyseisestä maasta puhutaan.

Eli aurinkoa ja uutta työtä, mutta muitakin syitä oli juhlaan. Nykyinen pestini nimittäin päättyi tänään. Sain pomoni kanssa sumplittua niin, että voin lähteä jo nyt, mikä mahdollistaa paremman valmistautumisen muuttokuvioihin. Plussana pääsen näkemän enemmän entistä/tulevaa avopuolisoa, joka on nyt harmillisesti asunut viimeiset 10 kuukautta eri maassa. Hyvä päivä!

IMG_20170103_133546_448.jpg

Tässä kuva Malagasta tammikuulta. Käytiin tutkimassa paikat.

Kommentit (2)
  1. No kyllä nyt suksii hyvin! Ihanaa!!! Ja Malaga on varmasti ihan mieletön paikka. En ihmettelis yhtään, vaikka teidät löytäis sieltä neljänkymmenen vuoden päästä golffaamasta 😀

    1. Haha! Toivon, että ei sentäs. Mutta tosi hyvä fiilis kyllä. Syksystä lähtien otetaan myös vieraita vastaan 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *