Mielummin erottuva ja näkyvä persoona, kuin ihan kiva perus tyttö

Ajattelin kirjoittaa tyttöjen muotista. Haluan jäädä ihmisten mieleen vahvalla persoonallani ja vahvoilla mielipiteilläni, kuin että olen nätti ja mun kanssa kiva snäpätä. Minua kiinnostaakin enemmän ihmiset sisältä. Miksi he ovat sellaisia kuin ovat. Onhan se nyt mielenkiintoisempaa.

On mielenkiintoisempaa, kun pystyy antamaan itsestään persoonnallisuudellaan kuvan muille, kuin että ” Se on se ihan kiva yks tyttö, jota seuraan instagramissa ja joka on mun snäpissä.” Mä en haluaisi olla ” Se yks ihan kiva tyttö, joka on mun snäpissä ” – Siis mikä ? 😀 Voin mä lisätä instagramiin kuvia ja snäpätä kavereille, mutta mä olen paljon muutakin. Olen persoona. Minä. Roosa. Ole säkin, sinä. Oma itsesi. Ole sinäkin muuta kuin sun sosiaallinen media. Ympäröi ja määrittele elämäsi ja minä-kuva muullakin kuin sosiaalisellamedialla.

Ajattelen, ettei kenenkään. Ei kenenkään mimmin tarvitse mahtua muottiin. Mielummin räiskyvä ja erottuva, kuin osana massaa.

” Mä olen mä. Mä en tohon muottiin mene. ” Peruskoulun jälkeen valmistuin kosmetologikoulusta. Siellä esiintyi vahva tyttömuotti. Koulussa suurinosa tytöistä oli samannäköisiä. Se sai minut ajattelemaan tyttömuottia ensimmäisiä kertoja. Se sai minussa jopa taistelutahtoa aikaan. Myönnän jopa kapinoitia 16-17-vuotiaana. 😀 Olen persoona. En ole osa massaa. En halua olla.  Luokkani oli aikamoinen lahja. Siellä nimittäin meitä mahtui kaikentyylisiä mimmejä yhteen luokkaan, joilla ihan omat ainutlaatuiset persoonat. Eri tyylisiä mimmejä ja mielettömän ihanilla persoonilla laidastalaitaan. Ah, jes!!  Se oli maailman siisteintä. Se oli ensimmäinen tyttöluokkani. Meillä oli hyvä meininki keskenään. Koulu oli jokseekin vanhollinen raameineen, mutta luokkamme toi uutta vireyttä ja tuulahdusta omilla persoonillaan ! Siitä olen kiitollinen. Niin kiitollinen. <3 Halusin näyttää kuka olen. Ja näyttää, että tyttö saa olla juuri sellainen kuin haluaa ja sellaisella persoonalla, kuin hänelle on suotu. Kaikki me olemme naisia ja omalla persoonalla. Ja me kaikki mahdumme tänne sulassa sovussa. Vahvan persoonani ja hyvän itsetuntoni avulla halusin rohkaista muita tyttöjä olemaan persoonia. Omia itseään. Kenenkään ei tarvitse mahtua muottiin. Ei nyt. Ei koskaan. ! <3 On maailman siisteintä erottua persoonallisuudella !

Minusta kenenkään ei tarvitse kulkea trendien ja muodin mukana ja olla osana sitä. On paljon mielenkiintoisempaa ja antoisampaa erottua ja näkyä persoonalla. Ennenkaikkea : Tytössä saa ja pitää olla asennetta. Ei tarvitse hymyillä ja nyökytellä nätisti. Mielummin paljon asennetta omaava mimmi, joka räiskyy ja on sitä mitä on ! Ja tämä on se mitä haluan näyttää tytöille ja nuorille naisille.  Haluan näyttää mallia ja rohkaista. <3

Ihailen asennemimmejä. Vahvoja naisia. Vahvoja mimmejä. Olen aina ihaillut. Go mimmit !! <3

Teen selväksi nopeasti, ettei mun nenille hypitä. Ei mun, eikä mun ystävien. Kerron suoraan mitä ajattelen, enkä pahemmin säästele sanojani. Tämä pätee myös tunneasioissa. Näytän kaikki tunteeni avoimesti. Mun kanssa ei tarvitse usein arvuutella. Ja jos askarruttaa, niin kysy. Mä vastaan kyllä. 😀 Tämän kyllä läheiseni tietävät.

Mieleeni on jäänyt ala-asteelta ja ylä-asteelta tämä adjektiivilappu- leikki, joka tehtiin aina lukukauden päätyttyä. Muistatko ? Siinähän piti kirjoittaa luokkalaisesta jokin positiivinen adjektiivi. Hyvä harjoitus. Mutta mieleeni on jäänyt, se kun ajattelin,että  ” Toivottavasti minun lappuuni ei kirjoiteta tuota ” perus kiva ” tai ” ihan kiva ”, koska se olis aika tylsää, nimittäin se lukee 10 muunkin paperissa erivärisellä stabilo-tussilla.”  En lapsenakaan halunnut olla kenenkään mielestä ” perus kiva ”. Tuo luki niin monen paperissa, että muistan sen herättäneen pientä hilpeyttä luokassa lukiessamme lappuja läpi lopuksi. 😀 Halusin itse kirjoittaa jotakin henkilökohtaisempaa, joka oikeasti tuntuisi että se on juuri hänelle kirjoitettu. Oli mukavampaa saada henkilökohtaisempi adjektiivi, kuin se mitä on 10 tai 15 muunkin kaverin paperissa, niillä erivärisillä stabilo-tusseilla.

Luin joskus kommentin, jossa oli että miksei heille tytöille joille sanotaan, että ” Olet määräilevä. ” sanota, että ” Hei , sinussa on johtajuustaitoja.” Tämä oli niin hyvin sanottu. Juurikin näin. Se, että saa ison porukan kasaan pelkällä olemuksella, asenteella ja puheella, niin ei sitä saa kääntää negatiiviseksi ominaisuudeksi, eikä kokee uhkana. Päinvastoin.

Ennenkaikkea : Sinä itse määrittelet kuka sinä olet, eikä kukaan muu. Sinä myös itse rakennat itsestäsi kuvan muille. Mieti tarkoin valintojasi miten toimit. Se määrittelee myös sinua ja ne voivat olla asioita josta sinut muistetaan ja tiedetään. Siihenkään ei tarvitse muita. Loppupelissä itse teet omat valinnat ja ratkaisut ja kannat vastuun niistä.  Sinä itse olet itsesi asiantuntija ja pomo. <3

Uskalla näyttää kuka sinä olet. Uskalla luoda itsestäsi kuva muille persoonallasi, eikä ulkoisilla tekijöillä, esimerkiksi sosiaalisellamedialla. Silloin ihmiset saavat tutustua juuri sinuun. Rehelliseen sinuun, eikä kännykän näytön välityksellä kuviesi ja snäppäilyn kautta.

Sinä, sinussa saa olla asennetta ja räväkkyyttä ! Se on mielenkiintoisempaa. <3

Ihanaa alkanutta syyskuuta ! <3

Palaamisiin !

<3lla: Roosa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa