Aatonaatto / sunnuntai höpinöitä

fullsizeoutput_20a.jpeg

Heipparallaa ! 

fullsizeoutput_203.jpeg

 

Aatonaatto on koittanut. Häh ? Ai tänään ? Nyt jo ? – KYLLÄ. Minne muutama viikko vierähti ?

Vitsit, mikä viikko takana. Kreisiä ! 

Vuodesta toiseen olen tehnyt itselleni tehtävälistan jouluviikolle ja näin toimin tänäkin vuonna. Muutoksia ja poikkeuksia tulee joka kerta,mutta pääosin listani on pitänyt paikkaansa. Se on itseäni ja joulustressiäni helpottanut,kun isoimmat työt ovat laitettu tietyille päiville. Toimi tänäkin vuonna. 

Rakastan joulua ja olen sydämeni pohjasta jouluihminen henkeen ja vereen. Joulukoristeet,valot,laulut,joululahjojen ostaminen tms… Pidän myös pienestä kiireen tunnusta,mikä vallitsee koko jouluviikon. Se pistää pyörät pyörimään. 

Minulla on tapana käydä mummolassa aina jouluviikolla yökyläilemässä ja tekemässä sinne yhdessä isovanhempien kanssa Joulua. Se on ihanaa. Ala-aste ikäisenä kuljin bussilla ja isovanhemmat olivat minua vastassa pysäkillä,kun nousin bussista pois tonttulakki päässä ja reppu selässä. Ja suuria lumihiutaleita leijaili pitkin katuja.. Ne hetket ovat,kuin jostain sadusta. 

Tuntuu,ettei minulle joulufiilistä tulisikaan,ellen kävisi mummolassa. Sielä meillä on tapana koristella kuusi,vaihtaa jouluverhoja ja liinoja,leipoa ja laulaa joululauluja aamusta iltaan. 

 Miten onnellinen ihminen voikaan olla,kun avaa pahvilaatikon,jossa on joulukuusen koristeet ? Sitä naurettiin isovanhempien kanssa tänäkin vuonna,kun naama naantalin aurinkona availin pahvilaatikoita,jotka olivat täynnä joulukuusen palloja ja nauhoja. Onko teistä kukaan muu yhtä onnellinen tuollaisena hetkenä ? 😀 

Parin päivän fiilistelyn jälkeen oli toissapäivänä kotiin paluun aika. Kotona minua odotti leipomisoperaatio ja joulusiivous. Joululaulut soivat ympäri vuorokauden. ( Vaihdellen Frank Sinatran ja Michael Bublén joulualbumeita ) 😀 Parasta on kuunnella joululauluja ja puuhastella joulujuttuja. 

Nyt. Juuri nyt. Kaikki hommat tehty : lahjat ostettu,kortit kirjoitettu,bataattilaatikot,glögijuustokakku,joulutortut tms leivottu. Ainii,pari lahjaa vielä paketoimatta. Perinteisiin kuuluu,että yöhön asti puuhastellaan joulujuttuja,joten näin sen pitääkin mennä. <3 

Kyllä nyt onnettaa. 

Michael Bublé : n White Christmas kappaleen saattelemana toivotan kaikille mielettömän ihanaa ja rentouttavaa Joulua ja super hyvää Uutta Vuotta 2019 ! Nauttikaa yhdessä olosta ja muistakaa herkutella ! <3 

 

Ps. Lapsena en saanut unta,kun muutamaksi hassuksi tunniksi aatonaaton-aaton välisenä yönä,koska jännitin aaton tuomia ihana asioita. Ja niitä lahjoja. Mitä Joulupukki tuo tänä vuonna ? Entä miten lauluesitys Joulupukille onnistuu ? Muistaako molemmat pikkuveljeni minun keksimät koreografiat ? Tuokohan Joulupukki sen toivotuimman lahjan ? Voi että. Olihan tämä älyttömän jännittävää aikaa lapsena. <3 Ja vieläkin,tietenkin ! Vatsanpohja täynnä perhosia..Tunnustan ! <3 Saa nähdä tuleeko uni tänä vuonna..Haha ! 

 

Jouluhepuli. Paras hepuli. ( Ensi-ilta hepulin lisäksi ) 😀 

 

Puss och kram ! 

 

 

 

 

 

fullsizeoutput_205.jpeg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa