Ihana Joulu ja kuluneen vuoden kelailua !

Oi Joulu,olit ihana,ainutlaatuinen ja mieleenpainuva,tänäkin vuonna. <3 

Pidän kaikennäköisestä väkertelystä ja somistamisesta,joten olen jo useamman vuoden ajan ilmoittautunut ottamaan vastuun joulupöydän koristelusta,sekä kattausideoinnista ja toteuttamisesta. Näin oli tänäkin vuonna. 

Selailen ympäri vuoden pinterestiä ja instagramia ja kaavailen kattausta seuraavaalle joululle. Mukaan aina tarttuu ideoita,joita kirjaan ylös luurin muistioon. Tänäkin vuonna muutama idea oli kirjattuna ylös. Mm. Kuusenoksat ja kanelitangot. 

Aatonaattona kierreltiin kaupassa etsimässä kanelitankoja. Onneksemme löydettiinkin,mutta autossa selvisi,että yhdessä pakkauksessa on 2-3 kpl kanelitankoja 😀 ( Mitä mä edes ajattelin 😀 Varmasti kilokaupalla olisikin pienessä pussissa,hahah 😀 Hyvä mä!  ) Ei tule siis riittämään suureen kattaukseen. Eikun uusi suunnitelma. Päädyin karkkikeppeihin,joita olin hankkinut jo aikaisemmin ja hyödynsin niitä aterimien koristelun lisäksi pöydän koristeluun. Kanelitangot päätyivät glögijuustokakun päälle koristeeksi. 

Joulun 2018 kattaus koostui loppujenlopuksi kuusenoksista,kultaisesta helminauhasta,sekä karkkikepeistä. Pidin saman teeman kaikessa,niin kokonaisuus pysyi yhtenäisenä. Inspiroiduin samalla,kun tein kattausta,joten ideoita ja muutoksia tuli kokoajan. Lopputulos oli aivan erilainen mitä olin suunnitellut 😀 

Jouluruokaa,suolaista ja makeaa,naurua,vitsailua,glögi övereitä,manteleita,rusinoita,hassuttelua,lautapelejä,joululauluja,jammailua,yhdessä oloa koko perheen voimin,läheisiä,ystäviä,sukulaisia.. Niistä oli meidän joulu tehty. Meillä oli ihana perhe joulu. Me ollaan koko perhe aktiivisia ja vuosi vierähtää nopeasti ja korkealla sykkeellä. Joulut ovat meille ainutlaatuista yhteistä aikaa. Silloin,kun ollaan yhdessä,niin ollaan täysillä ja läsnä. Se on ihanaa ! 

Tapaninpäivänä porukka osittain hajosi illasta,kun meidän isä ja äiti lähti viemään nuorempaa Pikkuveljeä Helsinkiin Maajoukkue pelireissulle. Seuraavana päivänä nousi kone kohti Saksaa. Go Suomi U16 maajoukkue. Ensimmäinen kiekko tipahti jäähän toissa iltana.  <3 Jännittävää !

Joten kokoonnuttiin pienemällä porukalla fiilistelemään joulua Tapaninpäivä iltana. Pelailtiin lautapelejä,juotiin glögi överit ja kuunneltiin joululauluja. Naurua ei puuttunut siitä illasta. Tyyppejä jaksoi naurattaa mun eläytyminen peliin 😀 haha ! Ehkä vähän liian tosissaan heittelin noppaa,myönnetään 😀 

Tähän loppuun voisin vielä kelailla vuotta taaksepäin…Vuosi 2018 oli minulle tapahtuma rikas. Sain heti alkuvuodesta ensimmäisen ammatin,sekä puhelun Lahden Kaupunginteatterilta,josta minulle tarjottiin töitä.  Pääsin tekemään Puhallukseen muutaman pienemmän roolin. Muutamaan otteeseen onnenkyyneleitä tuli silloin vuodatettua. Opin paljon Puhalluksen treenikautena. Sain mm. tietää oman maneerini lavalla,jota ei ollut koskaan kukaan aikaisempi ohjaaja minulle kertonut. Olin onneni kukkuloilla harjoitusten jälkeen,kun Puhalluksen ohjaaja oli minulle kertonut maneeristani. Olin halunnut tietää sen jo muutaman vuoden ajan,jotta pääsisin työstämään sitä itsestäni pois. Hehkutin sen jälkeen hyvälle ystävälleni,että ” Mä sain tänään tietää mun maneerin. Oon niin odottanut tätä,että joku ohjaaja sanoisi sen mulle.”  Maneerit ovat sellaisia,että niitä ei itse näe. Ohjaajat ovat niitä,jotka niitä saattaa pongata sillointällöin. Esimerkiksi minulle kehittymisenkin kannalta oli tärkeää,että siitä kerrottiin minulle henkilökohtaisesti rakentavasti ja ammattimaisesti,jotta tiedostaisin sen jatkossa. Puhalluksesta on myös jäänyt monta ihanaa kohtaamista ja uusia ystäviä. Unohtamatta hervotonta sarkastista läpän heittoa kulisseissa 😀 Joillain tulee vatsalihakset kipeeksi salilla käymisestä,mutta meillä tulee teatterilla läpän heitosta ja nauramisesta 😀 Treeniä sekin !  Onneksi ensi viikon lauantaina jatkuu taas esitykset ! <3

Olen vuoden aikana oppinut itsestäni monta uutta asiaa. Olen kasvanut vuoden aikana nuorena naisena. Ja tajunnut miten ihanaa on olla vasta pian 20-vuotias nuori nainen. Vuosi on pitänyt sisällään hetkiä,joista olen ajatellut ja sanonut ääneenkin,että jos niitä saisin laitettua purkkiin talteen,niin laittaisin. Kauniita pieniä hetkiä. Onneksi ne jää mieleen <3 Elämä on minua vuoden aikana päässyt yllättämään niin älyttömän moneen otteeseen,että tuskin maltan odottaa mitä tämä seuraava vuosi tulee pitämään sisällään. 

Luin jokunen aika sitten seuraavan mietelauseen : Kun mikään ei ole varmaa,kaikki on mahdollista. Se osui ja upposi. 

( Ja kyllä, kuulun siihen ryhmään,jotka seuraa instagramissa kaikennäköisiä mietelause sivustoja 😀 ) 

Elin vuoden 2018 hetkessä ja opin nauttimaan pienistä-suurista asioista ja hetkistä eritavalla ja kuljin sydän edellä. Sillon ei voi tulla kauhean vääriä päätöksiä ja ratkaisuja. Jatketaan samalla meiningillä ! <3 

Odotan seuraavaa vuotta täpinöissäni. 2019, kohta nähdään. ! 

 

fullsizeoutput_20f.jpeg

fullsizeoutput_215.jpeg

fullsizeoutput_21e.jpeg

fullsizeoutput_219.jpeg

PC240169.JPG

fullsizeoutput_220.jpeg

fullsizeoutput_21a.jpeg

Mielettömän ihanaa loppuvuotta ! <3  Cheers ! 

 

Puss och kram ! 

<3lla : Roosa 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa