Oh yes, otoksia ihanista hetkistä !

Heipparallaa ja ihanaa maaliskuuta ( tää on jo niin kevätkuukausi. )  !

Selailin kännykkäni kamerarullaa ja ajattelin julkaista kuvia arjen pienistä ihanista hetkistä. Huomasin,että aika ruoka painotteisia kuvia. 😀 Rakastan ruokakuvia ja sen kyllä huomaa. Kuulun siihen sakkiin,jotka ottavat kuvan aina,kun mahdollista milloin mistäkin kakkupalasta,ihanasta latesta tms. Olen kuitenkin huomannut,että se on jostakin syystä vähentynyt. Kaikista ihanista jutuista mitä tapahtuu,niin ei niistä saa kuvia,eikä tarvitsekkaan saada. Joskus on ihan hyvä olla somettamatta ja välillä huomaa jälkikäteen,että ” Ei vitsit, unohdin ottaa kuvan. Tästä olis saanu hyvän kuvan ” 😀 Olen aktiivinen somettaja,joten sitäkin kautta tulee otettua paljon kuvia. Ja erityisesti kännykällä räpsittyjä kuvia. Kamerakin on nykyään usein mukana,mutta kännykällä tulee siltikin enemmän räpsittyä. Joten haluaisin enemmän vielä päästä ottamaan kuvia kameralla. Ehkä joku päivä..

On ihanaa tallennella arjessa tapahtuvia pieniä,mutta ihania tapahtumia.

Olen hetkessä eläjä ja tykkään extempore jutuista,mutta tykkään suunnitella ja järjestää myöskin pidemmälle asioita. Tykkään siitä tunteesta,että on jotakin mitä odottaa. Esimerkiksi joku keikka tai festarit tms. <3 Ja jos käynnissä on,vaikka kiire arki ja sitten on suunnitellut ystävien kanssa jonkun kivan tapahtuman pidemmälle,niin itse ainakin jaksan pusertaa sitten kiireisemmän ajan kasaan helpommin.

Ihanat ystävänpäivä brunssikuvat. Valo,aurinko, ihana sunnuntaiaamu. Niin ihanaa. Rakastan brunsseja. Saa syödä rauhassa ja höpötellä kaikkea. Ei ole minuutti aikataulua,eikä arkista kiirettä. Voisin brunsseilla vaikka joka viikonloppu. Välillä valmiissa pöydässä kahvilassa ja välillä tehdä itse,niinkuin nyt. <3 Tykkään hitaista aamuista,kun ei ole mikään kiire ja siihen vielä brunssi, ah.  Tykkään !

Kävin myös muutama päivä sitten ilahduttamassa isovanhempiani. He ovat minulle erityisen tärkeitä. Juotiin päiväkahvit ja pöydässä tietenkin oli oma tekemät korvapuustit. Puheenaiheina ajankohtaiset uutiset ja kuulumiset. Klassikko. Minulle on tärkeää käydä sielä vaihtamassa kuulumisia ja viettämässä aikaa. Siitä tulee niin hyvä mieli. Kaikille meille <3.

Viikolla poikkesin Helsingin päässä ja sovittiin yhden helsinkileidin kanssa kakkutreffit. Ai ai, glitterikakkua, no mikä ettei. <3 Tyttöjenjuttuja ja glitterkakkuja. Ei pöllömpi iltapäivä.

Hyvällä ystävälläni oli syntymäpäivät, joten silloin tytöt lähti skumpalle ja humpalle. Kauan odotettu Iisan keikka oli lahtelaisessa pubissa. Sielä tuli jorattua ja laulettua. Martensit sai kyytiä. Ihana ihana ihana, tyttöjenilta. Kikattelua,joraamista,viiniä,musiikkia ja höpöttelyä ! Tälläiset illat tekee välillä niin hyvää. <3

Ja katos, vielä löytyi yksi ruokakuva.. 😀 Yllärii ! Löydettiin suloinen lounasmesta, Pupu.  Ajateltiin,että kevyt salaatti riittää tänään ja just tähän lounasnälkään. Eteen tarjoiltiinkin aikamoiset salaattilautaset. Nälkä lähti. 😀 Hyvällä paikalla ja hyvä lounas. <3 Suosittelen !

Ja vielä. Maaliskuu. Kevät. Aurinko. Valo. Tämä valo vaan niin paljon piristää !

Ihanaa kevätpäivää just sulle ! Brunsseilkaa,kakutelkaa ja lounastelkaa teille tärkeitten ihmisten kanssa. Ja muistakaa, ne pienet,kauniit hetket : Nautitaan niistä <3

Suukkoja !

<3lla: Roosa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa