Back in Business!

Uusi vuosi, uusi yritys!

Joulukuunkin blogitauko vierähti yli kuukauden mittaiseksi. Hyvistä aikeistani huolimatta kamerani jäi laukun pohjalle ja keskityin ensin häihin ja sitten joulunviettoon raikkaiden kanssa. Ilman kuvia ei ollut inspiraatiota kirjoittamiseenkaan. Mutta uusi vuosi on hyvä hetki aloittaa alusta, joten tästä alkaa uusi yritys, ilman kuukauden mittaisia katoamisia. Lupaus! 

Itse en tosin usko uudenvuodenlupauksiin. Uudenvuodenpäätökset ovat sensijaan osoittautuneet varsin onnistuneiksi aiempina vuosina. Olkoon tämä siis päätös aktivoitua blogin suhteen, vaikka suurin osa lukijoista on varmaankin jo kaikonnut laiskuuteni aikana. Tuskin äitikään enää tätä lukee.

fireworks_4.jpg

Joulukuu meni Suomessa. Sain nauttia kaikkien lähimpien näkemisestä, hyvästä ruuasta, hiljaisuudesta, takkatulesta ja jopa lumesta. Hääpäivämme oli tähänastisen elämäni paras ja se onnistui täydellisesti. Joulu meni omien ja uusien sukulaisten parissa. Söin paljon suklaata. Aivan liikaa. 

Fireworks.jpg

Uusi vuosi vastaanotettiin Singaporessa ja nautimme noin miljoonan muun kanssa kaupungin mahtavasta ilotuliksesta. Kuukauden poissaolon aikana ehti kaupunkia tulla jo ikävä. Oli ihana palata taas omaan kotiin. 

Vaimona.

vaimo.jpg

Kuva S.Handolin

Kommentit (4)
  1. Kiitos, olipa kauniita sanoja ja niin totta! Vaikkei sitä huonoimpina hetkinä aina muistakaan. Kaikkea hyvää myös sinulle vuonna 2014, kiitokset lukemisesta!

     

  2. Ihanaa! Onneksi olkoon kauniille, tuoreelle vaimolle! Tosi kiva, että jaksat taas kirjoittaa. Elämään mahtuu aina kaikenlaista, tärkeintä on ettei koskaan kadota toivoa ja elämäniloa. Minä tykkään aina ajatella, että huonot asiat tapahtuvat tasapainottaakseen tulevaa massiivista hyvää! Sinun tapauksessasi sairausta seurasi elämäsi onnellisin ja kaunein päivä 🙂 Huonoa aikaa seuraa aina jokin kaunis ja hyvä asia, muista se! Kaikkea hyvää uudelle vuodelle. T. Kirjoituksistasi pitävä lukija

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *