Elossa taas

Pahoittelen katoamistemppuani. 

Takana on aikamoinen kuukausi. Yllättävä sairastelu pysätti normaalielämän viikoiksi. Stressi pikkuasioista vaihtui huoleen siitä tärkeimmästä. Suunnittelu ja tulevaisuuden miettiminen vaihtuivat elämään tässä ja nyt, ilman uskallusta miettiä tulevaa. Elämä sai perspektiiviä, turhat rönsyilyt ja mitättömät murheet unohtuivat. Pelon, huolen ja turhautumisen tunteet vaihtelivat, toisinaan pakahduttavan suurina.

Onneksi tällä kertaa elämä alkaa voittaa. Tulevaisuudessa on taas paljon odotettavaa ja innostuttavaa.

Marraskuu.jpg

Mahtui marraskuussa maailmaani valoisiakin pilkahduksia.

Marraskuussa suoritin elämäni ensimmäisen maratonin. Kyseessä ei kuitenkaan ollut tuo jokaisen hölkkäharrastelijan näytönpaikka, vaan 42 kilometrin sijaan kavuttiin pilvenpiirtäjähotellin 73. kerrokseen. Urheilu oli jäänyt loppumetreillä väliin, mutta pääsin ylös asti ja vielä yllättävän kevyesti. Jalka nousi treenitauosta huolimatta ja nopeuskin oli olosuhteisiin nähden hyvin kohdallaan. Maalissa kattotasanteella odottivat mahtavat maisemat, mitali sekä itsestään ylpeä olo. Suosittelen!

Häävalmistelut ovat sujuneet mallikkaasti ja suuri päivä koittaa jo viikon päästä lauantaina (kyllä, Essi Wuorelaa on kuunneltu täällä jo useampaan otteeseen). Hääpukunikin valmistui ajoissa ja puku kainalossa suuntaan tänä iltana lentokentälle ja sinivalkoisin siivin marraskuiseen Helsinkiin. Olen yrittänyt imeä viimeisiä d-vitamiinin rippeitä itseeni ja nauttia valosta ennen kaamosta.

Kävin eilen ensimmäistä kertaa Gardens by the Bay:ssa ja hullaannuin puistosta totaalisesti. Olin menossa tapaamaan ystävääni illallisen merkeissä ja saavuin puistoon roimasti etuajassa, jotta ehtisin hieman tutustua tuohon hämmentävän futuristiseen turistihoukutukseen. Kävelin lähes autioita puistoteitä ja saavuin lopulta isojen keinopuiden aukiolle, jossa kaikui  ”Lords of the Rings”-tyylinen fantasiahenkinen musiikki ja puut vaihtoivat kauniisti värejään. Kokemus oli suorastaan maaginen.

Saimme marraskuussa useita ystäviä vierailulle. Maailman toiselta puolelta käsin noita hetkiä arvostaa taas hitusen enemmän. Ystävien tuki ja pienen ihmisen halaukset antoivat uskomattoman paljon.

Niin ja sain töitä! Prosessi kävi hieman yllättävänkin helposti ja pesti alkaa heti vuoden alusta. Siitä lisää tammikuussa.

Kommentit (2)
  1. Kiva kuulla, että joku vielä lukee, vaikka blogi on ollut nyt täysin heitteillä! Iso kiitos sinulle piristyksestä.

    Täällä voidaan nyt hyvin, Suomen-lomalta on palattu takaisin kotiin ja ollaan jo työn touhussa. Lupaan palata asiaan ja ryhdistäytyä taas blogin kanssa vielä tämän viikon aikana, jahka pahimmat työnaloitushässäkät hellittävät.

  2. Hu huu? Mitä sinne Singaporeen kuuluu? 🙂
    Harmillista kuulla, että sulla on ollut terveyden kanssa ongelmia. Toivottavasti kaikki nyt kuitenkin hyvin. Terveyttä ja iloa uudelle vuodella, toivottavasti jaksat jatkaa blogin ylläpitämistä työnkin ohella. T. yksi kirjoituksistasi pitävä lukija

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *