Oi ihana Netflix

Kyllä, vaikka televisiosta näkyy 600 kaapelikanavaa ja vielä maksamme niistä, ei sieltä oikeasti tule muuta kuin NCIS, CSI tai Law and Order monena eri variaationa ja parilla ruokaohjelmalla höystettynä. Uutiskanavien lisäksi ei telkkarista ole ollut paljoakaan iloa. 

Netflixiin ja streemauksiin tottuneena, tuli minulle pienoisena shokkina, ettei Singaporesta käsin pääse juuri mihinkään suoratoistopalveluihin. Suosikkisarjani HIMYMinkin 9. kausi uhkasi jäädä välistä. Toinen perheenjäsen mietiskeli jo tulevia olympialähetyksiä. Onneksi maailmasta löytyy VPN- ja SSH-palvelimia. Hallelujaa, taas näkyy Netflix!

Viimeiset pari kuukautta on meillä vietettykin taas laatusarjojen parissa. Aluksi tuli katsottua Mad Menin kaksi tuoreinta kautta. Mad Men on eräs ehdottomista lempisarjoistani, jonka taika ei latistu edes kuuden kauden jälkeen.

Ja nyt on Netflixia tahkottu urakalla.

 Työtaukojani piristämään löysin tämän sangen koukuttavan sarjan:

scandal.jpgKuva täältä

Scandalia minulle suositteli eräs tapaamani jenkkien ulkoministeriössä työskentelevä nainen, joka totesi sarjan tunnelman olevan varsin autenttinen, jopa huonekaluja myöten. Ensimmäinen kausi oli timanttia, toisessa vauhti vain kiihtyi, vaikka jaksoja oli mielestäni jo vähän liikaa. Sarja piti silti tiukasti otteessaan ja se oli ihan pakko katsoa melkein kerralla loppuun asti. Se tuli jopa uniini. Scandal tarjoaa myös paljon inspiraatiota businesspukeutumiseen, sillä päähenkilöllä on täydellinen tyyli.

 

Katsottua tuli myös ihailtavan lyhyt, monissa blogeissa suositeltu The Fall.

the-fall-highres_8col.jpgKuva täältä

Miellyttävän synkkä tunnelma ja Belfastissa joskus käyneenä oli hauska yrittää muka bongailla tuttuja maisemia. Ja ihana aksentti. Jopa 90-luvun suosikkini Gillian on edelleen iskussa.

Laatusarjamaratoneillani vain lämmittelin ystävänpäivänä alkavaa koitosta varten. 

Meidän perheessä ei tänä vuonna tarvita romanttista Valentine’s Day -dinneria. House of Cardsin kakkoskausi riittää.

house-of-cards-20237-1920x1080.jpgKuva täältä

Kommentit (2)
  1. Olepas hyvä. Ja HIMYMinkin on joskus loputtava, joten tsemppiä uuden lempisarjan löytämiseen.

    VPN on kyllä loistokeksintö (kuten tietysti myös Netflix)! Von kyllä suositella Scandalia, kerro sitten mitä tykkäsit.

  2. Kiitos sarjavinkeistä, olen kaipaillut jotain muutakin sarjaa HIMYMin rinnalle. Täällä Thaimaan puolella on myös väännetty VPN:n kanssa, jotta saatiin Olympialaiset näkymään. En tajunnut, että voisin myös katsoa Netflixiä 🙂 Tuo Scandal vaikuttaa lupaavalta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *