Tärkeimmät vauvatavarat vol. 2 Sinivalosuodatin

Aloitin muutama viikko sitten postaussarjan, jossa esittelen itselleni hyödyllisimmiksi muodostuneita vauvatavaroita. Aiemmin tarinoin imetysessusta. Bebe au Laitin -tyyppisiä suojia saa muuten nykyisin myös kotimaisena, uuden suomalaisen tuotemerkin SÖPÖ:n suunnittelemana. 

Tällä kertaa esittelyssä ei ole tavara, vaan mobiilisovellus. Eikä sovellus ole varsinaisesti edes vauvoihin liittyvä. Eikä edes mikään kovin monimuotoinen applikaatio,  mutta siitä on muodostunut minulle jokaöinen hyödyke.

Sinivalosuodatin suodattaa silmiä rasittavaa kirkasta valoa, joten kännykkää on huomattavasti mukavampi selailla esimerkiksi yöimetysten aikana. Etenkin alussa imetyssessiot kestivät pitkään, mutten jaksanut sytyttää isompia valoja kirjan lukua varten tai herättää miestä sarjoja katselemalla, joten kännykän selailu oli helpoin yöviihdyke. Sinivalosuodattimen avulla kännykän valo on lempeämpi, eikä niin silmiä häikäisevän kirkas, jolloin se ei herätä niin paljon kuin puhelin ilman suodatinta. Sovelluksen idea on nerokas ja ihmettelen miksei se kuulu kaikkien älypuhelinten valmiisiin ominaisuuksiin.  

Suodattimen latasin Samsungiini Google Playsta maksuttomasti. Ainut miinus on sen kova akkusyöppöily. Mutta suosittelen kokeilemaan, et ehkä enää pärjää (öisin) ilman sitä.

sinivalosuodatin.jpg

Nyt viimeiset pakkaukset ja nukkumaan. Huomenna suuntana unelmaloma Malediiveilla, en malta odottaa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *