Zombiesta hymynaamaksi

”Yöt sentään menevät lähes entiseen tahtiin, eli noin iltakahdeksasta-yhdeksästä aamuseitsemään-kahdeksaan.”  Ei olisi pitänyt kirjoittaa mitään, sillä nyt Nukkumatti säikähti ja pakeni Hammaskeijua ihan lopullisesti. Päiväunet ovat edelleen hakusessa, mutta nyt katosivat myös yöunet.

Maanantain ehdin voivotella cokiksen ja lukemattomien kahvikuppien voimalla. Sama meno ja fiilis olisi ollut edessä myös tänä aamuna. 

Päätin lopettaa sen surkuttelun, oli univelkaa tai ei. Tajusin olevani ihan liian väsynyt mököttämään ja surkuttelemaan. Siispä tein vain asioita, joista tuli hyvä mieli ja kas kummaa, se todella tehosi. Asennekysymys, taas kerran.

Ja tästä tulikin ihan kiva päivä. 

Happy.jpg

-Karkasin aamulla hetkeksi lähikahvilaan herkkuaamiaiselle. Yksin, vain hyvä kirja seuranani.

-Pohdiskelin, jaksanko järjestää tällä viikolla Singaporen suomalaisten taaperotreffit. Olin jo päättänyt lykätä emännöintiä myöhemmäksi, mutta miksipä lykkäisin. Ei se väsymys voivottelemalla parane ja vieraista saa aina energiaa. 

Sammyeven Samanthalta tilaamani Singapore Merlion -printti tuli vihdoin kehystettynä kotiin ja siitä tuli upea. Teos on pienen singaporelaisemme ensimmäinen taulu, joka tulee aina muistuttamaan häntä synnyinpaikastaan.

-Sisustin hieman muutenkin kotia uusilla pikkuesineillä, jotka olin ajatellut ottaa käyttöön vasta seuraavassa kodissa. Mitä sitä kivoja juttuja säästelemään, kun niistä voi saada iloa nyt hetikin.

-Pääsin hetkeksi aaltaalle aurinkoa palvomaan ja uimaan.

-Sain vihdoin ja viimein aikaiseksi kirjattua koko alkuvuoden lääkärilaskumme vakuutusjärjestelmään. Asia, jota olen lykännyt kuukausikaupalla ja laskujen pino vain kasvanut kuukausi kuukaudelta. Voittajafiilis.

-Maksoin laskuja. Mikähän siinä onkin, että aina laskut maksettuaan tulee niin hyvä mieli. Jotenkin tuntuu että elämä on taas järjestyksessä ja on taas piirun verran kunnollisempi ihminen. Hieman samanlainen tunne kuin pesu- tai tiskikoneen käynnistettyään.

-Tämä Fitbitin orja sai myös kohtuullisen määrän askelia, siinäkin on yksi syy olla itseensä tyytyväinen.

-Illalla syötiin pizzaa. Kotoisasti sohvalla röhnöttäen, kuin ennen vanhaan sunnuntaisin. 

——-

Olin juuri viimeistelemässä tätä tekstiä, kun tuli vähän mutkia matkaan. Makuuhuoneemme yhteydessä olevan kylpyhuoneen viemäri alkoi tulvia. Universumi ei olisi voinut sitä enää selkeämmin tänään kertoa. Älä hyvä ihminen murehdi nykytilaa, vaan ota siitä kaikki irti. AINA voi mennä vielä huonommin. 

Onneksi vuokranantajamme agentti sai hälytettyä putkimiehen heti paikalle. Putkimiehen työskennellessä leiriydyimme koko perhe olohuoneen sohvalle, mahdollisimman kauaksi kylpyhuoneesta. 

Taidan siis käpertyä tiukemmin peittoni sisään ja ottaa vähän jäätelöä, kun kerran retkellä ollaan. Hymyni ei tänään suostu hyytymään, tuli mitä tuli.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *