+ 2kg

Ahdistus. Ei mua lihoaminen ahdista, mutta iso (ei-vielä-niin-iso) maha ahdistaa. Täytyy tarkasti miettiä mitä syö, ettei tule sitä turvonnutta oloa, mikä activian mainoksissa on. Ei voi nukkua mahallaan. Ei jaksa kierrellä montaa tuntia vaatekaupoissa sovittelemassa kivaa mekkoa.
Olen aina ollut varma, että olen yksi niistä kaloreita laskevista odottelijoista, ettei vaan tule liikaa kiloja. Tilanne voi vielä kääntyä, mutta olen päättänyt asettaa realistiseksi tavoitteeksi rantakuntoon 2014 -päämäärän, joka alkaa imetyksen jälkeen ja se kuulostaa hyvältä, armoa antavalta. 

Eilisessä neuvolassa päätti neuvolantäti laittaa lähetteen sokerirasitukseen, kun äitin sokeriarvot on aina heitellyt. Kiitos vaan tosi paljon äiti. Just viikko sitten kuulin, kuinka kauhee kokemus se on. Siihen päälle vielä ne normaalit verikokeet, mistä on kaks jäljellä, enkä inhoo mitään muuta niin paljon, ku niiden ottamista. 

Muuten tuntuu, että kaikki alkaa pikkuhiljaa loksahtamaan paikoilleen. Vauvalle ostettiin sitteriä, hoitoalustaa, pesuaineita ja rasvoja yms ja mummolassa odottaa kivat yhdistelmävaunut, jotka sittenkin voin ottaa käytettynä, vaikka siellä yhdessä kaupassa ne oli vaan niin kivan väriset.. Mummolassa on kaikkea muutakin, mitä tarvitaan, kuten leikkimattoa ja parempaa turvakaukaloa. 
Isoimmat rästit, kuten muutto (ja asunnon laittaminen kivaksi) ja auton vaihtaminen isompaan on toki vielä edessä..

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *