Blogger Award!

 

Eilisen päivän lilyssä kierteli hauska ja hyväntuulinen..

versatile-blogger-award.jpeg
.. Jonka sain myös minä, mistä olen erittäin kiitollinen. Vaikka olen kirjoittanut vasta vähän aikaa, on ihanaa huomata, että näitäkin joku lukee ja saattaa jopa tykätä 🙂 Psst.. Versatile tarkoittaa Googlen mukaan monipuolista.  

1) Anna tunnustus eteenpäin muille bloggareille ja ilmoita heille tunnustuksesta

Luen enimmäkseen kirjoituksia, jotka liittyvät jollain tavalla raskauteen, vauvoihin, lapsiin tai joista tulee super hyvä mieli. Myös blogit, joista saa hyviä vinkkejä tai joissa on ihania kuvia + tekstejä on listattu tähän.
Kultahillokalan Ole hyvä, tai yritä edes
Ananaksen Ananas ja Kookos
rian Anria
ToiSiljan Äiti missä perhoset asuu?
Ja tottakai jo moneen kertaan tunnustusta saaneet Nonariinan Kahvia ja unelmia sekä Kristaliinan Puutalobaby
 

2) Kerro 7 asiaa itsestäsi.

Apua. Alotetaan sillä, että rakastan smoothieita. Itseasiassa niinkin paljon, että kiikutin Gigantista blenderin eilen kotiin ja ahmin parin litran edestä mansikka-jäätelö-jugurtti smoothieita. Nam!

Vaikka mun asunto näyttää usein hallitulta kaaokselta, mulla on muutama siivousneuroosi. Päiväpeitto ja koristetyynyt täytyy asetella tietyn kaavan mukaan, keittiön tasot on pyyhittävä naurettavan tarkasti ja vessan täytyy olla tiptop!

Meillä on miehen kanssa ikäeroa 12-vuotta, mutta en olis kenenkään muun kanssa yhtä onnellinen ja mies on mun paras ystävä. Välillä kyllä tuntuu, että mies on kokenut jo kaiken, samalla ku ite vasta opettelen ymmärtään sähkölaskuja ja perunoiden keittämistä. 

Tykkään ostaa kirjahyllyyn kirjoja, mutten koskaan saa yhtäkään luettua loppuun. Tällä hetkellä hyllyssä komeilee noin 10 kesken olevaa kirjaa, jokainen luettu suurinpiirtein puoleenväliin, kunnes oon kyllästyny tai lukenu netistä hyvän kirja-arvostelun ja alottanu uuden kirjan lukemisen.

Vihaan ihmisiä, jotka puhuessaan tai kirjoittaessaan kiroilee jatkuvalla syötöllä. Usein mainitsenkin asiasta, vaikka henkilö olis ventovieras. Kiroilen sillon tällön itse, varsinkin jos sattuu, mutta oon vähentänyt paljon ja aion lopettaa kokonaan. 

Käytän meikkiä tosi-tosi harvoin. Jos mut näkee naama tällättynä, oon menossa juhliin tai mies on pakottanu mut meikkaamaan. Vielä pari vuotta sitten meikkasin joka päivä, vaikka suunnitelmissa oliskin ollu vaan sohvalla löhöämistä. Naama kiittää!

Pelkään kuollakseni paarmoja, ampiaisia, mehiläisiä ja kaikkia muita möttiäisiä, mitkä ei näytä kärpäseltä. No okei, raatokärpäsetkin (ne sairaan isot) saa mut kiljumaan. 

3) Kiitä tunnustuksen antajaa ja lisää tunnustuksen kuva blogipostaukseesi.

Iso kiitos, Nonariina

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *