Cosmon parisuhdevinkit

Ootteko vierailleet koskaan Cosmopolitanin sivuilla? Jos ette, niin kurkatkaa ihmeessä. Saa nauraa räkättää ja kunnolla!
Tässä tulee neljä vinkkiä intohimon herättelystä;

*Rumpujen pärinää*

Katseharjoitus
Maatkaa sängyllä vierekkäin ja laittakaa kello soimaan kolmen minuutin päästä. Katsokaa toisianne tiiviisti silmiin sanomatta sanaakaan. Kuulostaa helpolta, mutta toisen katsominen on hyvin intiimiä. Toistakaa harjoitusta päivittäin viikon ajan.

Toisen katsominen todellakin on helppoa, jos mietit kolme minuuttia pyykkivuorta, tiskejä ja niitä keittämättömiä tuttipulloja. Onko se sitten niin intiimiä? En usko. Sitä paitsi siinä kolmessa minuutissa kerkeää kyllä kotiäiti nukahtamaan hyvin valvotun yön jälkeen. Hyvä, että on edes se kello herättämässä.

Kielisuudelmaharjoitus
 
Vaihtakaa pienet pusut intohimoisiin mutta intiimeihin kielisuudelmiin. Laittakaa ajastin päälle ja suudelkaa minuutin ajan silmät auki. Toistakaa harjoitusta kerran päivässä viikon ajan. Saatatte pian suudella huomaamattanne tuntitolkulla. 

Ajastin aiheutti mulle taas sen automaattisen tiskien ajattelu -toiminnon. Silmät auki -käsky ei kuulosta mun korvaan kauheen romanttiselta, vaan enemmänkin maaniselta ja pelottavalta tuijottelulta, miettien samalla ”Voisko toi kello jo pärähtää?!”. Eikä mua rehellisesti oikein nappaa pitää toisen ihmisen kieltä mun suussa ”tuntitolkulla”. Pienet ja söpöt kismailut pitkin päivää, noin vaan ohimennen ilman kelloa on se mun juttu.

Roolien vaihto
 
Vaihtakaa rooleja kahden viikon ajaksi. Jos nainen esimerkiksi valmistaa aina ruuan, mies kokkaa roolien vaihdon ajan. Valitkaa kolme tilannetta, joista yksi liittyy erotiikkaan. Arempi osapuoli voi esimerkiksi tehdä aloitteita.

Nonni, mies saa jäkättää seuraavat kaks viikkoa ja mä hoidan mahdolliset yösyötöt. Miten tää parantaa meidän parisuhdetta? Meidän ainoo eroottinen tilanne taitaa olla se, kun nappaan e-pillerin. Se on se hetki, ku molemmat tietää, et hei nyt vois tehdäkin jotain tuolla sängyn puolella, mut ollaan kuitenkin liian väsyneitä. Tiedän, säälittävää. Enivei, sen pillerin nappaaminen tuskin tekis kummankaan elimistölle kauheen hyvää.

 

Eroottinen pesuhetki
Menkää yhdessä suihkuun tai kylpyyn ja peskää toisenne joka puolelta vaahtoavalla saippualla tai pehmeällä sienellä. Yhteinen pesuhetki on paitsi lempeä myös eroottinen. Pesun ei ole tarkoitus johtaa seksiin, vaan herätellä seksuaalisia tunteita toisianne kohtaan.

 

”Hei miten voi olla mahollista, et sulla on kuivunutta puklua täällä selän puolella asti?” Voisin lyödä vetoa, ettei miehen seksuaaliset tunteet heräile mun hölskytellessä arpista vyölaukkumahaani – minkä sorrun tekeen joka kerta mahani nähdessäni. Paha tapa, eikä kyllä mitenkään eroottinen.
Ja kyllähän me saunotaankin yhdessä ihan viikottain, mut onko se herättäny meidän seksuaalisia tunteita? Ei. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *