Hymyä kameralle!

Puolivahingossa

Ja sitten alko kamera kiinnostaa enemmän..

Ne kuumelääkkeet odotteli turhaan jääkaapissa, tyttö pelkästään nukkui illalla enemmän. 

Tuntuu, että meidät päästetään liian helpolla tässä vauvanhoidossa. Enkä nyt pelkästään tarkota kuumeettomuutta vaan ihan yleisesti. Yöt nukutaan, päivät jokellellaan, eikä hermostuta oikein mistään. 
Hävettää jälkeenpäin, jos on sattunu valittaan olemattomasta univajeesta tai vauvan parin tunnin kitinöistä. 

Ps. Herkkupäivä tänään. Oli Nean serkkupojan 1v synttärit, enkä vaan voinu kieltäytyä niistä herkuista.. 

Kommentit

MirvaK

Suloinen neiti. Ja kyllä mäkin joudun sanomaan, että tää kolmas lapsi on päästänyt meidän kaikista helpoimmalla. Nukkuu hyvin niin yöllä kuin päivällä (paitsi 4 yötä tuossa valvottiin tovi sitten). Itkee vain väsymystään tai nälkää. Tai jos äiti on liian kauan koneella.

Dimmi (Ei varmistettu)

Meillä saatiin viime viikolla eka piikkirokote ja meilläkin oli nestemäinen parasetamoli valmiina ja valvomisvuorot sovittuna. No silloin kun varautuu, niin ei tullut tietenkään mitään kuumetta, itkuilua tms. Aina oire, joka tuli oli tuo sama unisuus. Meillä ei yleensä iltapäivällä nukuta, mutta nyt vedettiin 5h päikkärit. Ja se unisuus jatkui vielä 2 päivää rokotuksen jälkeen, sitten rupesi normalisoitumaan. Siihen en ollut varautunut, että pitää keksiä itselleen jotain tekemistä, kun vauva vaan nukkuu :D Kiva kuulla, että tekin pääsitte helpolla! :)

Dimmi (Ei varmistettu)

Ja äitipää kirjoitti kommentin väärään postaukseen, mut ymmärrät varmaan.. :D

iity-
Puolivahingossa

Joo, toinen äitipää ymmärsi :) Meillä päivisin nukutaan max. puolen tunnin pätkissä..

Kommentoi