Itku

Puolivahingossa

Tänään koitti se päivä, kun mies löysi mun mahasta arpia. Ja mä itkin. Paljon. 
En saanut surkealla kamerallani kuvaa, missä ne näkyis, mutta siellä ne on. Snif.

En selvästikkään valmistautunut tähän tarpeeks. Olin aivan varma, ettei tunnollisella rasvaamisella tätä päivää tulis ollenkaan. Ja vaikka tuliskin, olisin tarpeeks vahva pitämään kyyneleet kanavissa ja miettimään positiivisesti, että ainakin vauva ja maha kasvaa. Noh, pistän hormonien piikkiin.

Aamupäivän vietin äitin kanssa shoppaillen, joka ihan välttämättä halus ostaa ison kasan vaatteita pienelle. Tässä kuvia niistä;

H&M:n 6 pack bodyja, joista viidessä pieni eläimen kuva ja yhdessä tähtikuosi. 

Kettukuosiset body, potkupuku, hattu ja ruokalappu(?). H&M:stä.

H&M:n New in town - 2012 body + hattu ja kaksi hattua siihen päälle.

Name it kaupasta ostettu maailman söpöin body ja kahdet sukat.

Iso kiitos äiti, etenkin siitä että pääsin mukaan valkkaamaan vaatteita ja nimenomaan niiden värejä.

Kommentit

kultahillokala

Arpiin auttaa kuulemma tosi hyvin semmonen rasva ku Bio Oil, mitä saa ainakin apteekista ja kuulemma ihan vapaavalinnastakin(?), mut siis pitäis ehkäistä ja häivyttää arpia:)

Mindeka
Ma-material Girl

Äh, mulla on sektioarpi jäänyt huomattavan näkyväksi, enkä siltikään murehdi. Miksi murehtisinkaan? Kannan arpea ylpeydellä, sillä kellekään ei jää nyt ainakaan epäselväksi, että olen äiti ;) Onneksi noi hormoniasiat ei kestä ikuisesti!

Ihania vaatteita! Sen vinkin annnan, että aluksi juuri tuollaiset kietaisubodyt ja tumpuiksi käännettävät hihat on ihan parhaita. Huomaat sitten, miksi ;)

Toi ruokalappusysteemi on ehkäpä sellainen kuolalappu, joka pidentää puklun/kuolan takia vaatteen vaihdon väliä. Viimeistään hampaiden puhjetessa tarpeellinen.

Toivottavasti voit hyvin!

iity-
Puolivahingossa

kultahillokala: Iso kiitos, nappaan sitä mukaan seuraavalla Rennien haku reissulla :)

Mindeka: Uskon kans, et synnytyksen jälkeen ku hormonit alkaa ainakin toivon mukaan tasaantuun, osaan kantaa edes jotenkin ylpeydellä arpiani. Oli vaan niin hirvee shokki, kun yhtäkkiä mulla ei ookkaan se maailman söpöin vauvamasu :(

Joo, luin Kristaliinan kirjotuksen http://www.lily.fi/juttu/taman-olisin-halunnut-tietaa-vauvanvaatteista ja tuli hirvee kiire vaatekaupoille :) 

Ahaa joo, ajattelin kans ettei toi millään voi olla ruokalappu :o Kummipoika päristelee kuolaa siihen malliin nyt, kun hampaat on alkanu tulla, että aivan varmasti tulee käyttöön :D Kiitoksia sivistyksestä :) Ja hyvin voidaan, toivottavasti myös jatkossa.

Gordonswer (Ei varmistettu) http://terminatorgenisys2015.webnode.com

terminator genisys 2015 movie <a href="http://terminatorgenisysonline.webnode.com" rel="nofollow">http://terminatorgenisysonline.webnode.com</a> terminator genisys full movie free watch online <a href="http://terminatorgenisyswatchonline.webnode.com" rel="nofollow">http://terminatorgenisyswatchonline.webnode.com</a> terminator genisys full movie mp4 terminator genisys bad cgi

<a href="http://terminatorgenisysfullmovie.webnode.com" rel="nofollow">http://terminatorgenisysfullmovie.webnode.com</a>

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.