Koti

Puolivahingossa

Koska mua itteeni kiinnostaa ihan älyttömästi miltä muiden kotona näyttää (ei liikaa tietenkään, älkää pelätkö) päätin laittaa muutamat kuvat, miltä meillä näytti eilen.
Olisin voinu pistää kunnon siivousmaratoonin pystyyn ja piilottaa ne ei-niin-kauniit esineet kuvaussession ajaksi, mutta tällä kertaa en tehnyt niin. Kotona kuuluu olla tavarat vähän hujan hajan, että tulee kotoisa fiilis.
Ja koska sellaset täydellisyyttä hipovat sisustuslehtien kuvat on melko tylsiä.

Melko varmasti tuun tekemään toisenkin postauksen, missä kuvaan ne kolkat, mitkä ei nyt tässä tule esille. Ellei joku satu haukkumaan miten tappavan tylsä postaus tästä tuli. Hah.

(Vauva ja koira rekvisiittaa)

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

Olen ihan samaa mieltä, pieni hujanhajaisuus tekee kodin! <3 Ja teillä näyttää oikein lämpimältä ja kotoisalta.

Edelliseen postaukseesi vielä tsempit, älä nyt vaan vedä sitä nykyään aivan liikaa vallitsevaa ihan pyllystä olevaa "imetys on äitiyden mitta" -vaihdetta päälle, tai syyttele itseäsi yhtään mistään, vaan ole hyvillä mielin siitä että syy itkuilulle selvisi ja poistui, ja nautiskele vauva-ajasta! :) Kestää meinaan niin hetken tuo pieni käärö -aika. :`)

iity-
Puolivahingossa

Hihi, kiitos :)

Joo, oon ihan samaa mieltä. Me nautitaan. :)

Swii
DREAMS COME TRUE

Miten teillä on nuin siistiä :D

Meillä joka paikka pursuaa kaikenlaista pahvia ja käärettä.. Häiden askartelu tarvikkeita yms.. Tänään kyllä on suursiivous päivä meillä!

 

MirvaK

Mitäs teidän pikkuinen tykkää kylppärin kasvokuvasta. Me saimme samaisen kuvan ja sen perinteisen hymynaaman. Jälkimmäisen laitoin makkarin seinälle hoitopöydän viereen ja tuo kuva sai ensimmäisen hymyn ja ensimmäisen naurun sekä ensimmäisen "sanan".  Ja jos neiti itkee, niin hymynaaman näkeminen saa AINA rauhoittumaan ja iloiseksi.

iity-
Puolivahingossa

Varmaan just siks, että me ei olla järjestämässä mitään häitä vielä. :D 

iity-
Puolivahingossa

Ja MirvaK ei oikein jaksa keskittyä siihen. Äitille tyttö kyllä on ahkerasti hymyilly ja naureskellu jo viikon päivät. :)

Seregi
Sekaisin Seregistä

Joo teillä on NIIN siistiä... tosin täällä on nyt vielä siistiä ko mun tavarat ei ole tulleet tänne.

Kommentoi