Salaakuunneltua

Puolivahingossa

Miehen kaveri, joka on itsekin tulossa pian isäksi, oli viettämässä perinteistä saunailtaa täällä eilen. Löylyjen jälkeen kuulin niiden juttelevan sohvalla, kun vauvan kaa oltiin jo ''nukkumassa'': 

''Kelaa ny, ensin elää ihan miten sattuu ja sit saa tommosen käärön, jolle oot ku kivi ja se luottaa suhun ihan täysin. Eiks oo mahtavaa, hä?''

Ja ah, kuinka mä hymyilin sängyssä. 

 

Ps. Mies on varmaan ihan punanen kohta. Se lukee näitä mun juttuja.

 

Pps. Rakastan sua.

Kommentit

Mamma
Mamman Sähkövatkain

iHANA :)

Tuleva isä myös (Ei varmistettu)

:))

Minäkin pidin blogiani salassa, möläytin sen olemassa-olosta sukulaisille mutten odottanut että he etsisivät sen käsiinsä. Toisin kävi.

Pidin blogiani ''salass'' myös mieheltäni, kunnes hän eilen sai tietää siitä. Löydetty, joten hirveän ''salaista'' ja ''päiväkirjamaista'' kirjoittelua ei voi enää suorittaa.

Harmi! ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan pakko kommentoida...Löysin tän blogin tuolta Lilyn toimituksen äitiblogi-jutun kautta ja äitiblogeja melko paljon lukeneena, (outo harrastus, ei ole lapsia, enkä edes ole raskautunut tai edes suunnittele vielä...) täytyy sanoa että olin melko ennakkoluuloinen eksyessäni tänne. Yleensä tykkään lukea näistä blogeista juuri ne ensimmäiset "olen raskaana"-jutut mutta päädyin lukemaan kaikki kirjoituksesi. Olin positiivisesti yllättynyt kuinka fiksuja ja hauskoja juttuja täällä oli. Yleensä teiniäitiblogeihin (vaikka mielestäni olet kyllä liian vanha teiniäidiksi ;P) liittyy aika paljon typerää hössötystä ja omg-juttuja, mutta täältä en löytänyt sellaista yhtään. Toivottavasti vauva-arki lähtee rullaamaan ja ehdit blogiakin kirjoittamaan välillä :) Ja hieman myöhäiset onnittelut pienen tytön johdosta myös :)

iity-
Puolivahingossa

Et tiedäkään kuinka paljon piristit tätä yötä! :) 
Kiitos ihan älyttömän suuresti joka sanasta. 

Nyt kyllä varmaan kierin ja hyörin sängyssä koko yön hymy huulilla. :-D

Mindeka
Ma-material Girl

<3 Ihana!

Ja Vierailijaa 01:23 komppaan (ja olenkin sen sanonut joskus muistaakseni) : Olet niin käsittämättömän kypsä ja aito, että tästä palstasta on pakko tykätä :)

iity-
Puolivahingossa

Apua, kiitos ihan hirveesti! :') Tämmönen kehujen saanti saattaa alkaa vaikuttaa negatiivisesti kohta.. :-D 

Kommentoi