Sivurooleissa

muokattu2.jpg

Päätin esitellä sivuroolit tässä blogissa omaavat koiruuteni. Jälleen pahoittelen kuvien laatua ja koirien (varsinkin Esterin) yhteistyöhalua kuvia ottaessa. 

Karvainen pitkäaikainen ystäväni tuli minulle kodinvaihtajana vajaat kaksi vuotta sitten. En ole täysin varma sen iästä, mutta viiden vuoden paikkeilla mennään. Rouva on kiinanharjakoiran ja toyterrierin sekoitus.  
Kuten ylempänä olevassa kuvassa näkyy, on sen maha aika pyöreässä kunnossa ja olen muutaman yön verran nukkunut ns. puoliunta odottaen pentujen syntymistä.   Jos olen tiineyspäivät laskenut oikein, sen laskettuaika on huomenna. ”Pennutusta” (inhottava sana) olin suunnitellut muutaman vuoden sisälle, mutta silmä kerkesi välttämään minuutiksi viime juoksujen aikaan ja tässä tulos. Shame on me..
Esteri on ollut vierellä, kun olen itkenyt milloin minkäkin takia, enkä vaihtaisi sitä mihinkään. Haukkumisenkin annan anteeksi ainakin toistaiseksi, kun oma vauva on vielä mahassa 🙂

muokattu3.jpg

Vähemmän karvallinen ystäväni Pena on paperiton kiinanharjakoira ja ikää on vähän päälle vuosi. Penan ikä oli syy, miksi halusin pentujen tekemistä odottaa. En ole herraa vielä trimmannut, joten naama- ja rintakarvoitukselle saa vapaasti naurahdella 🙂 Penan kanssa on vielä paljon treenaamista ulkona ja vieraiden ihmisten lähellä, mutta päivä kerrallaan. Vauvan tulon myötä joudun herran ainakin väliaikaisesti sijoittamaan äidilleni, mistä tulee rankkaa itselleni ainakin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *