Söpöstelyä

Puolivahingossa

Vihdoin ja viimein sorruin ja tilasin jotain vaaleenpunastakin babylle. Ja koska jokaisen tyttöä odottavan äidin ilmeisesti kuuluu fiilistellä söpösti niiden tyttömäisten värien keskellä - ajattelin pistää muutamat kuvat.
En millään malttanut olla tilaamatta vähän muutakin, kun oli sitä ah, ruskeeta ja ah, valkosta vaatetta niin paljon ja pakko myöntää, että ne värit tuntuu edelleen enemmän omilta, ku noi prinsessavärit.


Huomaa vaaleanpunainen väri jopa neljässä vaatteessa.
- Body 
- Sukkahousut
- Myssy
- 3 paria sukkia


Ai miten niin hamstrasin paljon enemmän näitä ruskeita sävyjä? Näkyyhän siellä taustalla sitä vaaleenpunastakin..
- Viltti ja pehmo-orava
- Tossut
- Body x2
- Kietaisupaita
- Housut x2
- Myssy

Rv 38 pyörähti tänään käyntiin. Hyllyssä odottelee 0-1kk vaatteet puhtaina ja moneen kertaan viikattuina. Kylpyamme, hoitoalusta, sitteri, leikkimatto ja lelut on haettu häkkikellarista ja ne on putsattu. Tutit, käytetyt lelut, pullot ja rintapumppu on keitetty.  
Kateellisena katselen kavereiden tilapäivityksiä synnäriltä ja toivottelen onnea.
Vauvakirjaa on täytetty miehen kanssa kauniilla käsialalla ja tarkkaan, ettei tulisi niitä kirjoitusvirheitä. 
Neuvolassa on ''kuinka monta tupakkaa päivässä'' - kysymykseen vastattu ylpeinä nolla. Mieskin.
Monta kertaa päivässä sanon, että saisi tulla jo. Täällä odotetaan! 


 

Kommentit

MirvaK

Mukava seurata raskauttasi kun itse tulen vain vähän perässä (pe tulee 37+0). Täällä myös alkaa olemaan kaikki valmiina (ai niin se rintapumppukin pitää keittää, kiitos muistutuksesta). Ollaan näköjään käyty samoja tuotteita ihastelemassa. Naureskelin kun monet hamstrasivat vauvan vaatteita jo aikoja sitten. Itse olen saanut tosi paljon vanhoja vauvanvaatteita takaisin + uusia vanhoja. Viime päivinä olen vasta innostunut netissä tilaamiseen. Ainoa vain, että noita vaatteita on jo niin paljon, ettei oikein pitäisi tilata mitään. Tänään mies saa katsoa kaupasta, että olisiko alessa vielä jotain kivaa. Saa nähdä tuleeko sieltä pari kassillista tavaraa vai tuleeko mies kotiin tyhjin käsin. :D

Kristaliina
Puutalobaby

Ihana tuo oravakuvio, tykkään! Saakos udella, että mistä...?
(tahtoo Silvalle kans!)

iity-
Puolivahingossa

Toki, Ellokselta tilattu. :) 

iity-
Puolivahingossa

Ja MirvaK, ai me mennään niin samoissa ajoissa :) 
Oon aika varovasti ostellu uutena näitä vaatteita ja nyt saa riittää kokonaan. Joka nurkka on täynnä käytettyinä saatuja ja hyvä niin. Onpahan nyt jotain tyttömäisempääkin, eikä pelkästään niitä serkkupojalla käytettyjä autopukuja :D 
Hah, en oo omaa miestä uskaltanu laittaa vaatekaupoille kertaakaan, tois varmaan pelkkää mustaa.. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi ihana blogi! Samat täällä perässä tullaan. Olen myös 19 joten tosi kiva lukea saman ikäsen mietteitä ja ajatuksia! Mulla on nyt viikko 35 ja laskettuaika on 2.10. Tosi paljon onnea ja tsemppiä synnytykseen. Muuten siihen asiaan vielä kun aikasemmin olit kirjottanut siitä synnytysvalmennuksesta, niin ite oon käyny nyt sen ja tosiaan aika turha oli kun nyt miettii, samoja asioita vaan jauhettiin mitkä jo tiesinkin ja mitkä äitini myös tietää joten ihan kyllästyttävää oli istua siellä. Ainoa plussa oli muut odottavat äidit, koska kukaan ei mun kavereista oo samassa tilanteessa.

iity-
Puolivahingossa

Kiitoksia paljon :) 
Jes, lisää ''kohtalotovereita'' ja suurinpiirtein samoissa ajoissa! Niinpä, toki onhan siitä toisille varmaan hyötyäkin, mm. muutama tuttu on kehunut. Me saatiin neuvolasta lippulappu, missä oli samat asiat, jotka valmennuksessa oltais käyty läpi ja se riitti ainakin mulle :) Harmi, ettei sun lähipiiristä löydy meikäläisiä ja teikäläisiä.

Tsemppiä ja onnea sinnekkin!   

MirvaK

Eipä se mies ollut löytänyt mitään mieleistä. Isommille lapsille osti lahjat varastoon. Ovat sitten pikkuiselta lahjat isommille sisaruksille. :)

iity-
Puolivahingossa

@MirvaK Noh, rahapussi kiittää ja isommilla on parempi mieli :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo ja vielä siinäkin mielessä tosi samalla tavalla mennyt siinä mielessä että minä sain myös tietää vasta viikolla 14, että ootan pikkusta ihmettä :) ja sen takia niin myöhään koska mulla tosiaan oli ehkäsyrenkaat käytössä, yli vuoden oli käytössä mutta pääsi silti tapahtumaan ilonen "vahinko" kun eihän mikään ehkäisy oo 100% varma. Minä oon esimerkiks ainoo kenet mun neuvolatäti tietää että on tullu raskaaksi käyttäessä ehkäisyrenkaita.

iity-
Puolivahingossa

Mitäköhän oon ajatellu viime kommenttia kirjottaessa, kun on ät -merkki pitäny lyödä mukaan, hmm.. 

Apua, voiko olla näin samanlainen stoori :-D Käy sitä näköjään muillekkin sitten. :) Niinpä, mulla on kans muutamia kavereita, jotka on käyttäny kaikenlaisia ehkäsyvälineitä, mutta on pienet saaneet silti alkunsa. Itseasiassa muutamalla tutulla ei auta mikään ehkäsy (paitsi se lopullinen 'piuhat poikki') ja lapsiakin on jo aikamoinen määrä.

Kommentoi