www.primacat.com

 

unnamed.png

www.primacat.com – ottakaa heti talteen. Tämä kannattaa. 

Meidän pikkumussukat osallistuivat PrimaCatin Fiksuun vaihtoon.  Ruokailu oli menestys! 

Nuppu-kissa rakastaa PrimaCatin ruokaa.

Kissat tunkivat ruokakupille kiivaasti. Ja aiemmin märkäruokaa karttanut Mooses-kissakin alkoi innolla syömään näitä ruokia. Olin aivan kummissani ja ilahtunut. Mooses on hienosti syönyt raaka-ruokaa ja nappuloita, mutta tälläinen lisä hänenkin ruokavalioonsa on ehdottoman tervetullut. Nuppu-kissa (harmaa kissa kuvassa) rakastui niin kiihkeästi PrimaCatin ruokiin, että halusin nuolla pakkaukset huolellisesti loppuun. Koin metallisen paketin sen verran turvalliseksi, että annoin tämän aktiviteetin mielelläni Nupulle. Hyvä lihaisa ruokavalio ja aktiviteetteja- terveempi kissa ja onnellisempi omistaja. 

Seitsemän kissan kanssa ei paljon pääse varmistamaan, että vaihto vanhasta uuteen sujuu ohjeiden mukaan, mutta PrimaCatin kunniaksi pitää sanoa sekin ettei yhdenkään kissan ruoansulatus kokenut minkäänlaista heilahdusta. PrimaCat on kuitenkin neuvonut hyvin selkeästi kuinka vaihdon tulee sujua. 

dpc_fv_paivagraafi_high.png

 

Tällä kokemuksella en voi kuin suositella PrimaCatin ruokia ja Fiksua vaihtoa. PrimaCatilla on hyviä ja käytännössä testattuja vinkkejä, joista kannattaa lukea heidän nettisivuiltaan. Ja itse ruokailuun pääsee kiinni lähimarketin kautta. Tai osallistumalla kilpailuun. 

OSALLISTU JA VOITA KAHDEN VIIKON KISSANRUUAT

Tarjoamme syksyn aikana joka viikko lihaisan ruokapaketin yhdelle onnekkaalle Lihanrakastajalle. Osallistu nyt!

Fiksun vaihdon ensimmäinen kierros oli niin huikea, että haluamme sille hieman jatkoa. Siksi palkitsemme syksyn aikana joka viikko yhden Lihanrakastajan kahden viikon Deluxe PrimaCat -ruokapaketilla.

Mukaan pääset, kun jaat kissamaisen kuvan tai muun postauksen Instagramissa tai Facebookissa hashtageillä #fiksuvaihto ja#deluxeprimacat.

Viikon Lihanrakastaja valitaan julkaisujen joukosta maanantaisin, ensimmäinen Viikon Lihanrakastaja titteli on jaossa 21.9. ”

 

Lähde PrimaCat nettisivut 23.10.2015

Lupaan jakaa toistekin kokemuksiamme tässä blogissa Fiksusta vaihdosta.  Nyt kuvaamaan niitä kissojanne siitä!

dpc_fv_lihanrakastaja.png

hyvinvointi hyva-olo ajattelin-tanaan ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *